Financial aid

€367 of €3,000 goal

Raised by 10 people in 17 months
Beste vrienden, familie, jij die dit leest. 24 jaar geleden werd ik geboren, de laatste en de kleinste (letterlijk haha) van mijn moeders kroost. Een sterke vrouw die ondanks alle moeilijkheden en armoede ons vieren heeft opgevoed en verzorgd tot de personen dat we vandaag zijn, alle 4 zelfstandig met ons eigen leventje en sommigen zelfs met kinderen van hun eigen. Mama is een fiere oma geworden, altijd voor anderen willen zorgen zelfs wanneer ze zelf wat zorg en hulp kon gebruiken. Heel nederig was ze en aanvaarde zelf niet graag hulp van anderen, maar altijd stond ze wel klaar om Jan en alleman bij te staan. Iedereen waren haar kinderen in haar ogen, de buur jongens die onze jeugd vrienden waren, klasgenootjes die op slaappartijtjes kwamen, zelfs de jongere collega’s op het werk! Moeder overste, die iedereen onder haar vleugel nam. Zoals een normale mens heeft ze ook fouten gemaakt in het verleden, foute keuzes die leiden naar haar ziekte die ze vandaag nog steeds heel hard tegen vecht. Kanker... zo'n lelijk woord, erger nog een lelijke ziekte die haar leven overnam, maar de vechter in haar gaf niet op! Het begon met een medische reis naar Hawaii waar ze geopereerd kon worden, het ging niet lang duren vooraleer ze terug naar huis mocht. Wat een behandeling van ongeveer enkele maanden moest zijn is uitgelopen tot een jaar, daarna was ze 'genezen'. Ze keerde terug huiswaarts (Palau) met een goed gevoel maar ontdekte een 8 tal maanden later dat de tumor aan het verspreiden is en er is geen hoop meer voor genezing, enkel wat chemo om haar levensverwachting wat te rekken... Ik werd gecontacteerd met de vraag om naar huis te komen. Dat wou ze, haar kinderen dicht bij haar zij, voor het allemaal voorbij is. 3 jaar terug zijn we ons papa ook verloren aan kanker... het doet pijn om dit opnieuw te moeten meemaken in zo'n korte periode. Jaren leken wel dagen, zo snel gaat de tijd voorbij. 
En dus via deze weg wil ik jullie hulp vragen om geld in te zamelen zodat ik mijn moeder opnieuw kan zien, vast pakken, een zoen geven en gewoon haar warmte nog eens te voelen, want het zou wel de laatste keer kunnen zijn. Zelf heb ik het financieel niet erg breed en kost zo'n ticket heen en terug toch wel rap €1000+. Zij zelf heeft het financieel ook erg moeilijk door alle medische kosten en wil ik graag met de rest van het opbrengst haar helpen en steunen zodat ze nergens meer voor hoef te zorgen behalve haar tijd door te brengen met haar kinderen en klein kinderen. Diegene die mij kennen weten dat ik net zoals mijn moeder absoluut niet graag hulp vraag aan anderen, maar wie niet waagt niet wint...  Ik hou zielsveel van mijn moeder en nu is het even tijd om de rollen om te draaien. Ik zal elke donatie heel hard appreciëren en alvast aan alle vrienden en familie willen bedanken voor alle hulp en steun die ik tot nu toe heb gekregen. 
Ik dank u alvast voor je donatie,  steun en vertrouwen en hopelijk worden we snel terug herenigd!
+ Read More

€367 of €3,000 goal

Raised by 10 people in 17 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
SO
€20
Solvejg Olsen
11 months ago
EH
€25
EDUARD HENDRIX
12 months ago
SB
€25
Sofie Bogaert
12 months ago
HH
€50
Hiddo Huitzing
12 months ago
HG
€50
Heide Gallein
12 months ago
€25
Anonymous
12 months ago
RV
€7
Ranya Vandecasteele
12 months ago
AD
€50
Ann deprez
12 months ago
PQ
€100
Peter Quartier
12 months ago
€15
Anonymous
12 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.