Main fundraiser photo

Help NJV de Haven aan de laatste meters kade! ⛵️

Donation protected
Wij zijn NJV de Haven.
NJV de Haven is een zeilvereniging voor jongeren van 7 tot 18 jaar die volledig gedraaid wordt door onze vrijwilligers. Wij bieden een gevarieerd zeilaanbod. Door onze prachtige locatie naast de haven van Heemstede en vlakbij de Haarlemse Molenplas is er voor ons alle ruimte om met onze unieke boten op het water te leren en te spelen. Bij ons leer je samen de boot te zeilen én te onderhouden, maar ook met elkaar om te gaan en verantwoordelijkheid krijgen.

Onze kademuur en steiger is al sinds 2015 hard aan vervanging toe; de huidige houten kade is weggerot en ons eigen terrein spoelt langzaam het water in. Op dit moment bieden de huidige kademuur en de steigers geen veilige thuishaven voor onze leden en heeft dit invloed op ons programma. Voor het vervangen van de volledige beschoeiing is zo’n €200.000,- nodig. Onze vereniging is helaas te kleinschalig om dit zelf te kunnen bekostigen. Daarom zijn we al jaren bezig om fondsen aan te schrijven en hebben ondertussen voldoende donaties gekregen om de hele binnenhaven te vervangen! Ook is er nog ‘maar’ €10.000,- nodig om ook de buitenkade te kunnen vervangen! Klik hier voor meer info over de beschoeiing .

Hiervoor vragen wij graag jullie hulp! Als wij nog op korte termijn ons doelbedrag kunnen halen, kunnen wij het hele project in één keer afronden, en scheelt dit uiteindelijk in de totale kosten. Ook willen wij ons als vereniging graag weer focussen op waar wij het beste in zijn: Een onvergetelijke tijd op het water!

Zou je meer over ons of dit project willen weten, neem dan contact met ons op, bezoek onze website of volg ons op Facebook en Instagram .

Maak kennis met NJV de Haven


Organizer and beneficiary

Vincent Van Gelder
Organizer
Jelle Fenger
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee