Main fundraiser photo

Steun mijn campagne voor de vrijheid

Donation protected

Na het lezen van de spoedwet in mei 2020 besloot ik dat ik mijn kennis en ervaring als creatief communicatiestrateeg in ging zetten voor een vrije en menselijke toekomst voor mijn kinderen en voor ons land. 

Ik maak sindsdien de campagnes 'Alleen samen krijgen we de overheid onder controle' en #hartvoorvrijheid. Ik maakte inmiddels meer dan 60 verschillende uitingen gemaakt, die grif worden gedeeld en de #hartvoorvrijheid poster hangt inmiddels voor duizenden ramen in Nederland, mede dankzij de geweldige inzet van Suzanne de Grijs en haar team.

Via www.properganda.nl en de diverse social mediakanalen publiceer ik dagelijks nieuwe content en zet ik mijn kennis en creativiteit in voor waardevolle projecten als http://keuzevrijbijmij.nl, www.lnnmedia.nl en Nederland in verbinding.

Dankzij jouw financiële bijdrage kan ik me de komende maanden full-time inzetten voor vrijheidscommunicatie, kan ik de website uitbouwen en promotie met betaalde advertenties doen en meer initiatieven ondersteunen, waar mijn kennis en ervaring waarde toevoegen.

 

Dank je wel voor je steun,
Koen Verhagen
www.properganda.nl

Organizer

Koen Verhagen
Organizer
Hulst, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee