Friddo #zorgvoorelkaar actie

Friddo verstuurt kindertekeningen naar ouderen! Friddo is een gratis app waarmee tekeningen en knutsels van kinderen op een makkelijke manier bewaard en gedeeld kunnen worden. Op dit moment maken meer dan 2,000 ouders enthousiast gebruik van de app en bewaren we meer dan 50.000 dierbare knutsels en tekeningen.

We vragen tijdens de Coronacrisis aan onze gebruikers en hun kinderen om tekeningen te maken voor ouderen in zorginstellingen. Deze tekeningen komen via de app middels een hashtag (#zorgvoorelkaar) bij ons binnen en wij zorgen voor het printen en verspreiden onder zoveel mogelijk zorginstellingen.

De eerste tekeningen zijn al uitgedeeld en de reacties zijn hartverwarmend. We willen dit de komende periode verder uitbreiden met meer tekeningen en vooral méér zorginstellingen die we de tekeningen kunnen gaan toezenden. Dan kunnen we meer ouderen opvrolijken!

Het printen en versturen van de knutsels kost natuurlijk geld. Het gebruik van de app is gratis en we willen de zorginstellingen in deze periode niet op extra kosten jagen. We hebben jullie support, om deze actie voort te zetten, dus hard nodig!

Voor 5 euro kunnen we al een set van 25 tekeningen samenstellen en aan 1 zorginstelling sturen!

Organizer

Jacco Nieuwland
Organizer
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.