Main fundraiser photo

Chocoladeletters voor de voedselbank

Donation protected
Beste familie, vrienden en netwerk,

De goedheiligman komt binnenkort weer in een aantal delen van het land aan. En ik hoop met jullie hulp, ook in de huizen van vele Arnhemse gezinnen.

Ik word binnenkort een trotse inwoner van Arnhem en wil een traditie die ik in mijn oude woonplaats had,: voortzetten in Arnhem. Namelijk: het doneren van chocoladeletters aan de voedselbank voor gezinnen met kinderen. Zodat ook deze ouders in staat zijn iets kleins te doen in de schoenen van de kinderen met Sinterklaas.

In mijn oude woonplaats kon ik het alleen af, maar na contact gehad te hebben met de voedselbank in Arnhem, kwam ik erachter dat in deze regio veel meer gezinnen gebruik maken van de voedselbank.
In Arnhem alleen al gaat het om 1200 gezinnen. Ik heb met de voedselbank afgesproken dat ik mijn best ga doen om 2 letters per gezin in te zamelen en te doneren.  Hierop heb ik contact gehad met de Sligro in Arnhem en zij kunnen mij 2400 letters aanbieden voor de prijs van €0,654 per letter (incl. btw). Dat brengt mij op een totaal van afgrond €1570 euro voor 2400 chocoladeletters.

Ik hoop dat jullie mij willen helpen dit in te zamelen zodat we samen kinderen in de donkere dagen van december iets blijer kunnen maken.
we hoeven het niet te zeken in grootse acties, als zoiets kleins en dichtbij al het verschil kan maken

Liefs,

de Hulppietin

Donations 

 • Anonymous
  • €15 
  • 4 yrs

Organizer

Armagan Önder
Organizer
Arnhem, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.