4
4

Dichten financieel gat

€200 of €2,000 goal

Raised by 4 people in 4 months
Beste lezer,

Ik voel mij eigenlijk wat beschaamt om hier een bijdrage te vragen voor mijn (of beter: ons) probleem, dus in ieder geval alvast bedankt voor het lezen.

Korte introductie:
Mijn naam is dus Martin. Ik ben getrouwd. Samen hebben we vier kinderen (7, 5, 3, 2). Wij zijn op zich een normaal gezin met normale gezinsproblemen. Ik werk 40 uur per week op kantoor. Mijn vrouw is door omstandigheden nu niet in staat te werken, maar zorgt prima voor onze kinderen. 2018 Was emotioneel gezien niet ons beste jaar, maar we zijn op zich als gezin gelukkig en proberen er het beste van te maken.

Ons probleem in het kort:
Door een samenloop van ongelukkige omstandigheden hebben wij enkele schulden opgebouwd. Deze schulden zijn ondertussen grotendeels ingelost, maar hebben wel een groot gat geslagen in onze financiën. Wij proberen nu weer uit dit gat te klimmen, en (hopelijk) het nieuwe jaar financieel gezonder te beginnen. Dit verloopt helaas uiterst moeizaam.

Het Butterfly Effect - Ons probleem iets meer uitgelegd:
Door een samenloop van ongelukkige omstandigheden hebben wij een schuld opgebouwd. Wij hebben geld uitgegeven (wat wij op dat moment ook hadden) waarna we kort daarna met enkele onverwachte rekeningen gepresenteerd werden (waarna we het geld niet meer hadden). Om deze rekeningen te betalen hebben we enkele automatische incasso’s gestorneerd, waaronder de huur van onze woning. Dit creëerde enkele nieuwe schulden in de vorm van betalingsachterstanden. Met deze instanties hebben wij betalingsregelingen kunnen afspreken. Daarnaast hebben wij van vrienden een bedrag kunnen lenen voor het betalen van rekeningen.

Deze betalingsachterstanden en schulden zijn ondertussen grotendeels ingelost, maar het heeft wel een enorm gat geslagen in onze financiële gezondheid. Hierdoor is het niet alleen lastig om geld te sparen om wat achter de hand te hebben. Ook dagelijkse uitgaven worden op deze manier moeilijk (kopen van luiers, eten etc). Zoals eerder gezegd proberen wij zelf uit dit gat te klimmen, maar dat verloopt uitersts moeizaam. Zo zien wij al een paar maanden rode cijfers op de bank, en hebben we meestal aan het begin van de maand geen geld meer te besteden.

Wat doen wij zelf / hebben wij zelf al gedaan?
Het zou oneerlijk zijn een financiële bijdrage te vragen zonder zelf te proberen een en ander op te lossen. Wij hebben het grootste deel van onze schulden afgelost aan de mensen en instanties die daar recht op hebben. Om ons financiële gat te dichten proberen wij onze maandelijkse uitgaven zoveel mogelijk te beperken tot het nodige. Geen onnodige abonnementen meer, goedkopere abonnementen waar mogelijk (zoals voor de telefoons) en we zijn gestopt met het geven aan bijvoorbeeld goede doelen. Onze boodschappen beperken wij tot het minimum.

Om te zorgen dat we in ieder geval geld hebben om eten / drinken te kunnen kopen, pinnen wij ons boodschappengeld voor die maand op het moment dat het salaris binnen komt.

Ons doel:
Om ons financiële gat volledig te dichten hebben we ongeveer €2000,- nodig. Dit is dan ook het doel om te proberen bij elkaar te krijgen. Alles wat eventueel boven dit bedrag binnenkomt word door ons opzij gezet. Deze buffer zullen wij in de toekomst gebruiken om extra uitgaven te bekostigen zoals kleding voor de kinderen of het betalen van onverwachte rekeningen.
 
Contact:
Ik kan mij indenken dat er na het lezen van bovenstaande misschien vragen zijn. Mocht dat zo zijn voel je dan vrij contact met mij op te nemen.

Bedankt voor het lezen.
Martin

**Ik heb van een enkeling ook de vraag gekregen liefst direct naar onze rekening te willen doneren. Dat mag ook, maar stuur dan even een berichtje via whatsapp of messenger.**
+ Read More
Beste Mensen,

Ik wil iedereen die een bijdrage heeft willen geven (via dit platform maar ook buiten het platform om) heel erg bedanken voor de steun tot nu toe.

Met elkaar hebben we €500,- aan giften mogen ontvangen. Niet voldoende om ons gat te dichten, maar wel om in ieder geval weer één van de laatste leningen af te lossen. Dus. Dankbaar.
+ Read More

€200 of €2,000 goal

Raised by 4 people in 4 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
GV
€50
Gerrit Vrijheid
4 months ago
AA
€50
Ariana Ariana
4 months ago
MM
€50
Marieke Marieke
4 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.