Fondacioni Firdeus - Fitri

$127,285 of $250,000 goal

Raised by 1,534 people in 23 days
Vazhdojmë grumbullimin e Sadakatul Fitrit ne Fondacionin Firdeus!
Mijëra familje presin ndihmën tonë. Vëllezër dhe motra, Allahu Ju shpërbleft.

Fondacioni Firdeus është shoqatë humanitare  e themeluar nga Hoxha Elvis Naci nga Shqipëria. Aktivitetet e kësaj organizate janë kryeshisht në përkrahje të Shqiptarve në nevojë. Kjo kampanjë ka për qëllim mbledhjen e fitrave dhe shpërndarjen e tyre te familjet të cilat presin ndihmat nga ata që kanë më tepër mundësi të ndhmojnë.  
Kampanja udhëhiqet nga Shpëtim Useini nga Peoria, IL dhe të gjitha fondet e mbledhura do të transferohen në gjiro llogarinë e fondacionit Firdeus në Shqipëri. 
Ju falemnderit për konsideratën tuaj dhe Zoti ju Shpërbleftë me të mira.
- Elvis Naci
+ Read More

$127,285 of $250,000 goal

Raised by 1,534 people in 23 days
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
RD
$300
Rezargjend Dajti
5 hours ago
$50
Anonymous
7 hours ago
$50
Anonymous
14 hours ago
BM
$100
Bere Mirzo
22 hours ago
EP
$50
Elvis Poliku
1 day ago
LM
$50
Lindita Aga, Meco
1 day ago
SD
$10
Safet Doroci
1 day ago
AH
$50
Alban Hoxha
1 day ago
AS
$30
Anisa Sinani
1 day ago
HC
$40
Hajro Cukaj
1 day ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a $5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.