4
4

ziektekosten voor Sem

€80 of €5,000 goal

Raised by 4 people in 3 months
Vorig jaar maart (2018) kreeg Sem een bloedneus die niet te stoppen was. Hierdoor is hij uiteindelijk op de IC beland en zijn de artsen erachter gekomen dat zijn bloedwaardes minimaal waren en was er angst voor acute leukemie. Na verder onderzoek bleek hij Aplastische Anemie met PNH op elke cel te hebben. Dit houdt zoveel in dat op elke cel een eiwit kloon zit die door het eigen afweersysteem werd afgebroken. In Augustus 2018 heeft hij in het Prinses Maxima Centrum een stamceltransplantatie gekregen, echter kreeg hij 4 weken na de transplantatie acute Graft vs Host op de darmen. Dit betekent dat de donorcellen de darmen van Sem afstootte. Hierdoor is Sem heel, heel erg ziek geworden. Artsen werden radeloos, Sem's leven hing aan een zijden draadje.
Uiteindelijk heeft hij MSC stamcellen gehad die Sem het leven hebben gered. En in januari dit jaar heeft Sem opnieuw stamcellen van de donor gekregen (hulde aan de donor!). Al met al zijn de bloedwaardes van Sem nog steeds minimaal, maar desondanks mocht Sem gelukkig in maart eindelijk na 7 maanden naar huis.
Aangezien Sem nog verre van beter is moeten er in huis een aantal dingen aangepast worden zoals de badkamer, toiletten en ook heeft hij verscheidene hulpmiddelen nodig. Sem moet ook nog 2x per week naar het Prinses Maxima Centrum voor controle en medicijnen via infuus en hij moet ook nog 2x per week naar 's-Hertogenbosch voor revalidatie. Dit alles brengt veel kosten met zich mee die niet vergoed worden, maar wel noodzakelijk zijn.
Om deze reden start ik (zijn moeder) deze crowdfunding actie.
Ik hoop van harte dat jullie Sem willen helpen en dank jullie alvorens heel hartelijk voor jullie donaties.

Liefs, Sem Samuels en Sandra
+ Read More

€80 of €5,000 goal

Raised by 4 people in 3 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
LA
€20
Leo Adriaansen
3 months ago
MD
€20
Marieke van Dalen
3 months ago
NG
€20
Nancy de Graaff
3 months ago
DC
€20
Dimfi Ten cate
3 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.