1
1

Stichting Dinka Kids

€10 of €2,000 goal

Raised by 1 person in 18 days
In 2013 heeft mijn moeder een fantastische fietstocht afgelegd van Wassenaar naar Santiago de Compostella, een tocht van zo'n 2100km (minimaal). Hiervoor heeft zij toen der tijd geld in gezameld om Stichting Dinka , uit het filmpje, te ondersteunen. Hier is toen zodanig veel geld opgehaald door haar dat, om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen, een poort is gebouwd. Nu, zo'n 6 jaar later, wordt mijn moeder 60 en gaan we dit project bezoeken.

Uiteraard wederom niet met lege handen, althans dat is de bedoeling. Wij willen proberen om zo veel mogelijk kinderen van het weeshuis de mogelijkheid te bieden fatsoenlijk te kunnen studeren. Dit door middel van het simpelste wat nodig is aan te bieden, namelijk een potlood, liniaal en puntenslijper. 

Wij zullen dit zelf gaan overhandigen bij het project. Het streven is, om voor 1 maart, zo veel mogelijk geld bij elkaar te hebben. Zo is er nog net genoeg tijd om alles ingepakt te krijgen voordat wij op 4 maart vertrekken naar Tanzania en uiteraard dus ook, Arusha, waar het project zich bevindt.  Ik wil jullie alvast enorm bedanken voor alle steun die hier, mogelijk, uit gaat komen. en blijf hangen voor het eindresultaat.
+ Read More

€10 of €2,000 goal

Raised by 1 person in 18 days
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
SZ
€10
Stephanie Zwaatd
17 days ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.