20
20
6

Repair Kid - ACTIE NU

€695 of €3,000 goal

Raised by 24 people in 5 months

Ik ben Cis Deyl, initiator van Repair Kid, de leukste workshop voor kinderen ooit! In 2012 gestart met Tante I, een hele mooie oude camper die helaas 'overleed' in 2016, rijden we nu vanaf eerste helft 2017 met Tante II rond: een prachtige kleurige caravan die we trekken met een Citroen Picasso, die ons is geschonken door het Rabo Stimuleringsfonds.

Repair Kid is een zeer belangrijke workshop van non-profitstichting Make It ART Worthy (MIAW)!

28735834_15223489250_r.jpeg

De inkomsten van Repair Kid zijn absoluut onmisbaar voor de stichting. Het nieuwe seizoen is pas begonnen en we merken nu al aan de caravan én de auto dat een flinke opknapbeurt voor beide nodig is om veilig te blijven rijden. Voor wat betreft de caravan: banden moeten vervangen, lampen, er is een raampje stuk, maar ook de inrichting kan veel beter.

Wijziging 21 april:

De auto blijkt een kapot lager in de automatische versnellingsbak te hebben en mag geen meter meer rijden. De reparatie kost 2 tot 3 duizend euro. Dat betekent dat we vanaf nu alweer een auto moeten lenen om de caravan te trekken, totdat we de reparatie kunnen betalen of een andere auto kunnen kopen. Wat we echt gaan doen weten we nog niet. Het benodigde geld heeft de stichting niet. We hebben NU Uw donatie nodig. 

Aanvulling 25 april:

het exacte bedrag van de reparatie is bekend. We hebben 2635 euro nodig. We hebben moeten beslissen om de auto te laten repareren en voorlopig nog niet een andere te kopen, omdat dat veel meer geld kost wat we niet hebben. Op korte termijn is dit de beste oplossing. 

Je vindt Repair Kid op facebook 

+ Read More
Ik ben een beeje laat met dit bericht, maar jullie had het natuurlijk allang in de gaten! Samen met de donaties rechtstreeks op de bankrekening van MIAW hebben we het benodigde bedrag gehaald! De auto rijdt nu alweer een tijdje en doet het hartstikke goed! Voorlopig blijft Repair Kid dan ook gewoon rijden en de zomerfestivals bezoeken! Mede dankzij jullie wordt dit een top-zomer!

HEEL ERG BEDANKT!!!! <3 <3 <3
+ Read More
In totaal is de stand op dit moment 320 euro incusief de gewone bankrekening. Het komt nog niet in de buurt, maar alles is meer dan niets. Echt ALLE kleine beetjes helpen. <3
+ Read More
Update: Het is nu niet meer even sparen wat kan komen... het is NODIG geworden want er is daadwerkelijk iets met de auto. De automatische versnellingsbak heeft een kapot lager en mag geen meter meer rijden. De reparatie gaat 2- tot 3000 euro kosten! Een enorme tegenvaller. En jullie giften zijn nu dus ineens van levensbelang geworden.
Dank je wel... <3

Voor als je geen creditcard hebt: Ik plaats een foto van een eerdere actie uit 2016. Daar staat het bankrekeningnummer in.
Foto uit 2016 en het nummer klopt nog.
+ Read More
Wat jammer nou dat het geen storm loopt! Ik begrijp dat dat onder andere te maken heeft met dat er hier met een creditcard betaalt moet worden. Zal ik om deze reden naar een ander platform moeten zoeken? Of gaan jullie gewoon massaal op ons bankrekeningnummer rechtstreeks storten? Voor diegenen die WEL hier gedoneerd hebben: SUPERbedankt! <3 <3 <3

Enne... alle kleine beetjes blijven helpen!!! :-)
+ Read More
Read a Previous Update

€695 of €3,000 goal

Raised by 24 people in 5 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
€15
Anonymous
4 months ago
€100
Anonymous
4 months ago
HK
€20
Hans Kleijn
4 months ago
MV
€40
Mirjam van der Sluys Veer
4 months ago
SD
€25
Sylvia Deijl
4 months ago
JH
€75
Jooske Hommes
5 months ago
ST
€50
Sandy Taal
5 months ago
MW
€10
Maaike De Wild
5 months ago
WE
€10
Willie van engelen
5 months ago
€15
Pieter van den Broeke
5 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.