340
340
5

Bekim Lumi - we need you back!

€28,370 of €100,000 goal

Raised by 337 people in 5 months
No Longer Accepting Donations
 Share on Facebook
Created February 28, 2018
Bekim Lumi, our talented dear friend, professor at the Faculty of Arts in Prishtina, a theatre director is battling cancer for the past two years.

The expensive treatment is  proving to be unbearable for his family!

He is currently awaiting for his next round of treatment which depends from us, all of us!

Bekim  needs our support, now that he faces a critical moment - moreover WE need him among us!

Please donate, any amount you can! We also need your moral support and prayers!

Luljeta Lumi - Bekim's sister that lives in Germany where Bekim will continue with treatment is the only beneficiary with access to collected funds!


Beko - come back! Family, friends, your actors and your audience is waiting!

Thank you all immensely!


Që prej dy vjetësh regjisori i mirënjohur dhe Profesori i Fakultetit të Arteve të UP-së, Bekim Lumi, është duke u përballë me sëmundjen e rëndë të kancerit.

Gjatë kësaj kohe, shpenzimet e trajtimit të gjatë mjekësor në Gjermani kanë qenë jashtëzakonisht të mëdha dhe ato, me sforcim të madh, janë përballuar vetëm nga familja e Bekimit.

Tash ka ardhë një moment kritik, kur, për shkak të shpenzimeve të mëdha financiare, atij i duhet mbështjetja jonë më e madhe për ta vazhduar përballjen me sëmundjen e kancerit. 

Prandaj kërkojmë përkrahjen tuaj! Ndihmoni me aq sa mundeni, sado e madhe apo e vogël të jetë shuma!
Mos harroni, Bekimit i duhet edhe përkrahja morale dhe te mbani në lutjet e juaja!

Luljeta Lumi, motra e Bekimit e cila jeton në Gjermani, ku trajtimi ka për të vazhduar, është personi i vetëm që ka qasje në fondet me të cilat po kontribuoni aq zemërgjerësisht.

Ju falemnderit të gjithëve, pafundësisht!
+ Read More
Te dashur miq, me zemer te thyer ju njoftojme se Bekimi ka nderruar jete!

Do te jetoje perjetesisht ne zemrat e artisteve dhe artdashesve ku ka gdhendur vendin e tij te merituar!

Familja ju falenderon secilin vec e vec per kohen, perkushtimin, lutjet dhe ndihmen e dhene!
Zoti ju bekofte!

Dear friends, it is with great sadness that we inform you that Bekim succumbed in his battle against cancer! He however has carved an eternal place in hearts of all artists and art lovers!

The family wishes to thank each and every one of you on your time, dedication, prayers and support!
God bless you!
+ Read More
Mrekullite arrihen me mund dhe perkushtim!

Miracles are achieved through hard work and dedication!
+ Read More
Bekimi është i fortë! E kemi ditur dhe e dijmë këtë! Ai me kurajo po përballet me sëmundjen e rëndë të kancerit dhe vazhdon të qëndrojë i fortë. Ka vazhduar me administrim të terapisë të cilën e kanë mundësuar kontributet e juaja.
Bekimi vazhdon të ketë nevojë për ndihmën tonë dhe ne ju lusim të vazhdoni të ndihmoni me aq sa mundeni! Sidoqoftë, me gëzim po ndajmë një lajm të mirë me të gjithë ju. Po ju njoftojmë se cka po mundëson ndihma juaj!
Bekimi ka kohë që po punon në inskenimin e dramës “Arturo Ui” të shkruar nga Bertolt Brecht, ngadalë, e me shumë ndërprerje për shkak të gjendjes shëndetësore.
Përkundër të gjitha vështirësive, jemi të lumtur të ju njoftojmë se përkushtimi i tij në punë, vullneti i tij dhe përkrahja e kolegëve të tij po shpaguhet dhe se me datën 14 qershor kjo shfaqje do të ketë premierën në Teatrin Kombëtar të Kosovës.
Ju po e bëni të mundur këtë! Ju faleminderit të gjithëve! Bëjmë apel të vazhdoni me ndihmën tuaj, kemi nevojë për te! Bekimi ka nevojë për te!

Bekim is strong! We knew this and we know it! He is fiercely battling the illness and is standing strong. He has continued receiving therapy, which was made possible by your contributions.
Bekim continues to need our support, therefore please keep donating, however big or small the donation is! Every bit helps!
However, here is an update as to what you have helped him achieve!
Bekim has been working in staging “Arturo Ui” by Bertolt Brecht, slowly, with many delays due to his health condition. However, we are happy to announce that the hard work, his courageousness, his will and the support of his co-workers are paying off and the audience will be able to enjoy this play from June the 14th, at the National Theatre of Kosovo, which is when the opening night is set for.
You are making this happen! Thank you ALL! Please keep up with the support! We need it! Bekim needs our support!
+ Read More
Ju faleminderit te gjitheve per kontribute te vazhdueshme!!
+ Read More
Read a Previous Update

€28,370 of €100,000 goal

Raised by 337 people in 5 months
No Longer Accepting Donations
 Share on Facebook
Created February 28, 2018
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
NA
€20
Nora Abdullahu
2 months ago
€100
Anonymous
2 months ago
TD
€100
Trimor Dhomi
2 months ago
MJ
€60
Melinda Jusufi
2 months ago
HK
€50
Hatip Kazani
2 months ago
BS
€155
Bledar Suka
2 months ago
MM
€10
Monika Miftaraj
2 months ago
FK
€40
Faruk Korcaj
2 months ago
€20
Anonymous
2 months ago
€100
Anonymous
2 months ago
or
Or, use your email…
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.