Skola och mat för Joys dotter

kr109,410 of kr20,000 goal

Raised by 1,353 people in 10 months
Jag känner en kvinna. Vi kan kalla henne Joy. Hon fördes av människohandlare från sitt hemland genom öken och över hav för att komma hit till Sverige. Under resan blev Joy gruppvåldtagen och grovt misshandlad ett oräkneligt antal gånger. Väl framme i Sverige tvingades hon sälja sin kropp och hade inga möjligheter att fly från sina hallickar. Av alla de pengar hon tjänade in på att ha sex med svenska män fick hon inte behålla ett öre. 

Joy har nu fått hjälp att lämna livet i prostitution och befinner sig idag någonstans i Sverige där välgörenhetsorganisationen Talita tar hand om henne. Hon har inte träffat sin dotter på över två år och tillsammans med sin mormor måste flickan tigga på stadens gator för att överleva. Joy har en enda dröm: att hennes dotter ska få mat på bordet varje dag och en möjlighet att gå i skolan. När jag för några dagar sedan träffade Joy började jag fundera på om det finns något sätt att hjälpa henne att förverkliga sin dröm. Totalt behövs 20 000 kronor för att säkra skolgång under två års tid för Joys dotter samt sätta mat på bordet till flickan och hennes mormor. På Facebook och Instagram har jag totalt cirka 23 000 följare. Om man slår ut summan blir det inte ens en krona var per följare. Jag har därför beslutat att starta en insamling för att hjälpa Joy. Hon vet inte alls om att jag tagit detta initiativ.

Det här är en kvinna som upplevt ett helvete som de flesta av oss inte kommit i närheten av. Låt oss tillsammans visa Joy att äkta kärlek övervinner både människohandlarnas råa hänsynslöshet och sexköparnas vidriga övergrepp. 

De insamlade pengarna kommer att ges vidare till Talita som står i regelbunden kontakt med Joy och hennes familj. Josephine Appelqvist och Anna Sander på Talita kommer att ombesörja och noggrant bevaka att pengarna går dit de ska under de kommande två åren.Det går också bra att betala med Swish - märk överföringen "JOY". Skicka till 0733770540 (numret tillhör skyddad personuppgift). Bidrag som inkommer via Swish kommer att läggas till på denna sida manuellt under insamlingens gång.

Ingen summa är för liten - tillsammans är vi starka! Tusen tack för att du vill vara med och stötta Joy och hennes familj!


//Simon Häggström

http://www.facebook.com/simon.haggstrom

Ps. Eventuellt överskott kommer att tillfalla organisationen Talita som arbetar med att hjälpa kvinnor ut ur prostitution, pornografi och människohandel för sexuella ändamål. Läs mer på www.talita.se
+ Read More
Be the first to leave a comment on this campaign.

kr109,410 of kr20,000 goal

Raised by 1,353 people in 10 months
Created August 18, 2018
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
IB
kr10
Ida Bergdahl
8 months ago (Offline Donation)
KP
kr40
Kim Petersen
8 months ago (Offline Donation)
AL
kr25
Ann-Britt Lundh
8 months ago (Offline Donation)
EN
kr2
Ellen Nordquist
8 months ago (Offline Donation)
SC
kr25
Sara Sixton Chirinos
9 months ago (Offline Donation)
AH
kr30
Anna Hedin
9 months ago (Offline Donation)
SI
kr20
Sara Ingvarsson
9 months ago (Offline Donation)
VR
kr100
Vesna Rajkovic
9 months ago (Offline Donation)
TL
kr100
Tina Löfgren
9 months ago (Offline Donation)
MG
kr50
Marie Granrud
10 months ago (Offline Donation)
Be the first to leave a comment on this campaign.
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a kr5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.