Main fundraiser photo

Superfan van Arethusa

Donation protected
Het hoofd boven water houden, is voor onze zwemmers van waterpolo of wedstrijdzwemmen niet moeilijk. Als club, is dat financieel wel een uitdaging.  Daarom zoeken wij fans, sponsors, thuiscoaches en anderen die Arethusa in 2020 een beetje willen steunen. 

We zoeken 50 superfans, die dit jaar eenmalig 50 euro willen bijdragen. 

Als tegenprestatie zorgen we dat jouw naam op het digitale bord in het wedstrijdbad vermeld wordt. Het mag ook je bedrijfsnaam zijn, het mag anoniem, of misschien wil je als ‘Opa Henk – Superfan van Maartje’ vermeld worden.  Mag allemaal, verzin maar vast iets leuks!

Natuurlijk gaan we vertrouwelijk en volgens de regeltjes met je gegevens om. Elke vriend van Arethusa ontvangt van ons een emailtje en meer informatie over de vermelding op ons vrienden&fans bord.

Tip: Heb je vijf vrienden die allemaal een tientje willen doen? Of een ander groepje dat bij elkaar 50 euro sponsort? Dat kan natuurlijk ook. Maak gewoon ieder je eigen bijdrage over.  Via het emailtje dat je later van ons ontvangt, maken we afspraken over jullie groepsnaam op het vrienden&fans bord.

Organizer

Arethusa - Osse Zwem Polo Club
Organizer
Oss, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee