Main fundraiser photo

Steun het Haags Dierencentrum in de Coronacrisis!

Donation protected

Help het Haags Dierencentrum overleven in deze Coronacrisis. 

Wij zijn het op één na grootste en oudste dierenasiel van Nederland. Op jaarbasis vangen wij maar liefst 1700 zwerfhonden- en katten op. 

Het Haags Dierencentrum zit in zwaar weer….Doordat Corona een dikke streep zette door onze reisplannen en vakanties, stopten de inkomsten uit het pension volledig. Omzet die normaliter direct ten goede komt aan ons asiel, viel hiermee compleet weg. En dat terwijl de kosten voor de verzorging van de zwerfdieren die we opvangen gewoon doorlopen… 

Jij kunt ons helpen om de verzorging van onze honden en katten mogelijk te blijven maken! Support een hond of kat in crisistijd, ze verdienen het!

-          Een zak hondenvoer t.w.v. € 55  (12,5kg, Natural Health). Een grote hond kan hier 3 weken van eten.

-          Een zak kattenvoer t.w.v. € 26,50 (5kg, Natural Health). Een kat is hiermee een maand voorzien van gezonde & uitgebalanceerde voeding.

-        Een vlo-vrije vachtje! Een vlooienbehandeling voor de hond voor € 13,50 of de kat voor  € 9,50 waardoor ze een maand lang beschermd zijn tegen kriebelende vlooien. Met een wormenkuur van € 9 help je een hond of kat voor drie maanden van  ongewenste darmbewoners af!

-          Een lekker schoon & fris hondenverblijf een week lang voor € 27,50 (schoonmaakpakket met o.a. desinfecterende middelen, wasmiddel, spons en borstel)
en € 45 (inclusief kattengrit, en ontsmettingsmiddel voor de kattenbakken) voor een schone kattenkamer waarin gemiddeld 6 katten verblijven.

-          Hondensnoepjes (heel belangrijk bij het trainen) 2 x 4kg Frolic € 26,50 

-          Voor onze moeilijke eters… Een traytje Gourmet blikjes (24 blikjes) € 18,- 

Natuurlijk zijn wij blij met alle donaties maar vinden het belangrijk je een beeld te geven van wat wij hard nodig hebben!
 

DANK voor je lieve support - !
Donate

Donations 

 • Anonymous
  • €50 
  • 4 yrs
Donate

Organizer and beneficiary

Haags Dierencentrum
Organizer
Inge Vercauteren
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee