Main fundraiser photo

Wederopbouw Aardbevingsgebied Turkije

Donation protected
Hallo allemaal
In onze vorige inzamelingsactie m.b.t. het verstrekken van hulpgoederen in het aardbevingsgebied in m.n. Gaziantep en Adiyaman en daarbuiten in Turkije is het idee ontstaan om ook wat te gaan en willen betekenen in de wederopbouw. Dit willen wij wederom weer gaan doen met de inmiddels bevriende hulporganisatie IHO EBRAR in de personen van Zulkuf Bildirci en Omar onze turkse begeleider en tolk. Deze hebben ons boven verwachting tijdens onze vlucht vanaf Schiphol, tijdens ons verblijf in Turkije en weer tijdens onze vlucht naar huis begeleid
Wat wij tijdens ons verblijf daar hebben gezien is werkelijk in en intriest. Elke zin, elk woord doet tekort aan de werkelijkheid daar in het aardbevingsgebied. Kinderen kunnen niet naar school zoals bij ons en krijgen op een beperkte manier onderwijs in een tent op een opvanglocatie omdat de voorzieningen daaromtrent zijn verwoest, kinderen die geen ouders meer hebben, ouders die hun inkomsten door de aardbeving zijn kwijtgeraakt. En zo kunnen wij nog wel even doorgaan.
Bij onze vorige inzamelingsactie zijn wij overweldigd door donaties van familie, vrienden, kennissen, zakelijke relaties enz, maar mogen wij wederom rekenen op uw/jou medeleven in de vorm van een donatie m.b.t. deze nieuwe inzamelingsactie? Wederom zullen wij de kosten van vliegreis, taxi, verblijf en eten voor onze eigen rekening nemen en zullen wij tegenover u/jou als donateur verantwoording afleggen over de besteding van de verkregen gelden/donaties als ons streefbedrag is behaald en wij wederom richting Turkije hopen te gaan.
Alvast bijvoorbaat onze hartelijke dank
Brand-Jan MastenbroekOrganizer

Brand-Jan Mastenbroek
Organizer
Renswoude

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee