Rolstoel voor schaapje Charlotteje

Ongeveer één jaar geleden, kwam Charlotteje in onze vzw Farm Flora terecht na zware verwaarlozing. Toen had ze o.a. al veel last van haar gewrichten en spieren. Ze liep toen erg stram en stijf rond. We hebben dit tot voor kort redelijk onder controle kunnen houden met aangepaste pijnstilling.

 

Helaas heeft ze recent een opstoot gehad aan één van haar voorpoten. Ze loopt hierdoor erg mank, stijf en scheef waardoor ze ineens niet meer zelfstandig kan rechtstaan. Ik moet haar dus meestal helpen met opstaan. Ze is dan ook zo uitgeput door zelf proberen op te staan dat, zodra ze recht is geholpen, snel weer gaat zitten.

 

Charlotteje heeft dus dringend een rolstoel nodig met vier wielen. Om haar te ondersteunen zodat ze terug zelfstandig kan stappen en genieten van het leven. Ze wilt zo graag leven en genieten van het gezelschap van haar vriendjes en van het heerlijke gras.

 

Zo een rolstoel is redelijk duur -> rond de 850 euro.

 

Dan hebben we nog extra materialen nodig zoals extra braces, zijbescherming en als er nog geld over is kan ik daar nog wat medicatie van betalen.

 

Totaal van de inzamelactie: ongeveer 1200 euro, maar er wordt een percentage ingehouden door GoFundMe zelf, vandaar dat we het bedrag hoger hebben ingesteld hierboven. 

 

Je kan alles volgen van Charlotteje en al onze andere dieren op onze Facebook pagina of op onze Instragram pagina: stefandthevoiceless.

 

We zijn jullie nu al dankbaar om ons Charlotteje te helpen om terug van het leven te genieten.

 

Liefs,

 

Steffi Verjans

voorzitter vzw Farm Flora

Organizer

Stef Verjans
Organizer
Halen

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.