Nieuwe TV voor Ad

Sinds februari 2020 werk ik met veel plezier mee aan een project van Stichting SeniorenStudent om senioren te ondersteunen in het onafhankelijk en gelukkig ouder worden. Zelf ben ik gekoppeld aan Ad als maatje om hem te ondersteunen met kleine dingen, maar ook om wekelijks met hem even gezellig te kletsen om te voorkomen dat hij zich eenzaam gaat voelen. Voor ons verhaal kan je op de volgende link klikken

Ad is erg slechtziend en loopt ook niet zo goed meer. Hij zit vaak binnen en kijkt TV en DVD's. Toch is hij enorm positief en probeert nog veel naar buiten te gaan. Helaas gooit de corona crisis roet in het eten, waardoor Ad nog minder naar buiten kan.

Tijdens mijn wekelijkse bezoeken viel het mij op dat Ad een hele kleine TV heeft. Hij zit ook tijdens het kijken erg dicht op de TV, omdat hij de ondertiteling niet kan lezen of het beeld niet scherp ziet. Verder zag ik dat zijn beeld geen HD was. Ik vroeg waarom hij niet op zoek is gegaan naar een grotere HD TV, maar Ad gaaf aan dat hij niet zo goed wist waar hij moest zoeken aangezien er heel veel Tv's zijn met verschillende specificaties, hij niet goed wist wat alles betekende en hij bang was de verkeerde keuze te maken. Na enige uitleg heb ik met Ad gekeken naar het aanschaffen van een nieuwe TV. Via de website van Coolblue heeft Ad zelf een TV  uitgekozen en is daar nu zelfstandig voor aan het sparen. Aangezien Ad veel andere kosten heeft gaat dit sparen wel erg langzaam.

Het lijkt mij daarom geweldig om geld in te zamelen voor Ad, zodat hij deze TV niet zelf hoeft te kopen en hierdoor zijn geld aan andere zaken kan besteden zoals boodschappen en vrije tijdsbestedingen. Ik hoop dat jullie net zo gemotiveerd zijn als ik om dit voor hem waar te maken. Zo kan Ad er weer even tegenaan tijdens deze crisis, kan hij in zijn vrije tijd lekker TV kijken en heeft hij in ieder geval een goede TV met scherp beeld.

Organizer

Joris Oei
Organizer
Kanaleneiland, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.