Main fundraiser photo

Nena vdiq gjate lindjes se femijes...

Donation protected
Pershendetje dhe duke ju uruar te jeni mire, doja te ndaja me ju dhimbjen e familjes Murati. Aspak e lehte eshte pas tragjedise qe gjunjezoj kete familje pas ndarjes tragjike nga jeta te nenes se 4 femijeve nga Fushe-Arrez. Ajo vdiq gjate lindjes se femijes i cili mori emrin Jeton. Nje nene heroike e cila u sakrifikua per femijen e saj dhe iku nga kjo bote me nje breng te madhe ne zemer, kujdesi per femijet. Le te ja bejme te mundur kesaj familje me humanizmin tone riparimin e shtepise dhe ndihma te tjera ne menyre qe ta zbusim sadopak dhimbjen per ato femije te cilet kan nevoje me shum se kurre per ne.
Duke ju falenderur qe moret pjese ne kete nisme humanitare, ju uroj shendet dhe jete te gjate!

Organizer

Arlind Brecani
Organizer
Bocholt

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee