Ndihmo Familjen e Musaen Zenelit

USA ALBANIAN SOCIETY e pikelluar nga humbja e jetes se djaloshit 20 vjecar ne diten e tij te pare ne pune , pervec kontributit personal te sejcilit prej anetareve te organizates, me ane te kesaj platforme i bejme thirrje te gjithe shqiptareve ta ndihmojme familjen qe la pas Musaeni djaloshi qe zgjodhi punen , djersen per te mbajtur familjen mbi supet e tij ende te njoma.Ketij djali iu nderprene endrrat ne mes, jeta pa e nisur, dhe gjithcka qe ky hero i shembullit te mire kishte deshire te bente ne jeten e tij. Ne nuk mund ta kthejme me Musaenin e drejte ,dhe te ndershem ne jete, por le te ndihmojme sa do pak familjen e ketij djali.

 

 

USA ALBANIAN SOCIETY

 • Juana Teere 
  • 100 $ 
  • 15 mos
 • Julia Palluqi 
  • 100 $ 
  • 15 mos
 • Anonymous 
  • 100 $ 
  • 15 mos
 • Anonymous 
  • 10 $ 
  • 15 mos
 • Anonymous 
  • 30 $ 
  • 15 mos
See all

Organizer

Marin Mema 
Organizer
Astoria, NY

Your easy, powerful, and trusted home for help.

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee