Main fundraiser photo

movieroulette.nl

Donation protected

welkom op movieroulette.nl

Elke dag draai ik aan het rad en krijg ik één van de 3000+ films uit mijn collectie voorgeschoteld. Wat voor ’n film het ook wordt, ik moet ‘m van begin tot einde kijken. En laten we eerlijk zijn, dat is bij de ene film een grotere uitdaging dan bij de andere film.

En niet alleen moet ik de gekozen film helemaal afkijken, direct na afloop, zodra de aftiteling begint te rollen, moet ik een korte recensie schrijven. Verwacht daarbij geen literaire hoogstandjes, maar gewoon mijn persoonlijke en ongefilterde mening.

Ook geef ik de film een score, welke kan variëren tussen 0 en 3 punten. Daarbij is 0 ronduit slecht. 1 is prima te kijken, maar met de nodige kritiek. 2 is goed en zeker een aanrader. 3 is een kunstwerk, een epische klassieker of een enorme guilty pleasure.

Momenteel gebruik ik een oude laptop als server en twee oude harde schijven voor het bewaren van mijn films (zonder backup). Om de veiligheid van mijn collectie te waarborgen heb ik een NAS server met twee interne harde schrijven van 8TB nodig.

Met deze Go Fund Me actie vraag ik om jouw hulp. Een kleine donatie van jou helpt bij het voortbestaan van movieroulette.nl met een professionele en stabiele server. Zo kan ik mijn waardevolle filmcollectie blijven uitbreiden en back-uppen. 

Organizer

Felix Rothuizen
Organizer
Utrecht

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.