Main fundraiser photo

Aksioni u mbyll me sukses...faleminderime pa fund!

Donation protected
Kërkohet ndihmë urgjente.!

Ramadan Ibraimi nga Shkupi, 28 vjeç dhe i vetmi djalë pas katër vajzave, ka nevojë urgjente për transplantimin e veshkës.

Ramadanit i janë prishur të dy veshkat dhe për këtë shkak ka pësuar helmim në gjak.

Operacioni kushton 41.000 Euro në Turqi dhe familja nuk ka mundësi t'i mbulojë shpenzimet e spitalit. Duhet urgjent të operohet sepse i rrezikohet jeta.

Kontaktoni familjen në numrin: +38970 407 777

Organizer

Suada Redzepi
Organizer
Dübendorf

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee