We hopen op uw donatie voor behandeling buiteland

Hallo, mijn naam is Wouter Roos. Ik ben vader van 2 mooie zoontjes en ik ben getrouwd met mijn lieve vrouw Riekie. Ik ben volkszanger van het levenslied en wanneer mijn ziekte het toelaat sta ik graag op het podium. 


 Ik heb helaas een extreme zeldzame vorm van lupus. Dertien jaar geleden begon de ziekte en werd ik opgenomen om de huid rustig te krijgen. Helaas duurde die ziekenhuisopname vier maanden en kwam ik met alleen lupus het ziekenhuis in en kwam ik er met vele andere aandoeningen eruit. 


 Normaal gesproken zouden lupus patiënten met goed insmeren factor 50+ wel in de zon kunnen lopen. Helaas is het bij mij zo extreem dat ik totaal niet meer in daglicht mag. Ik leef vrijwel alleen in het donker en ben ik overdag altijd binnen. 


 Ik heb in Nederland echt al alles geprobeerd om mijn lupus onder controle te krijgen. Ik heb zelfs 2 x 12 chemokuren gehad, maar ook dat heeft niet mogen baten. Inmiddels zijn ook mijn nierfilters aangetast (nefrotisch syndroom). 


 Ik slik zo’n 40 tabletten per dag en krijg insuline en morfine voor de pijn in mijn botten van mijn benen. Helaas is de lupus steeds erger geworden en uitgestraald over mijn hele rug. Mijn grootste angst is dat het ook naar mijn longen trekt en dat ik niet meer zou kunnen zingen!


 In Nederland heb ik alles geprobeerd, elk medicijn en elk advies van specialisten. Dus nu wil ik graag in andere landen kijken voor hulp en voor behandelingen, zodat mijn ziekte een keer echt onder controle komt en ik de vader van mijn gezin kan zijn zonder dat we elke dag maar met een masker moeten leven alsof er niets aan de hand is. Want als ik breek, breekt mijn gezin ook.


 Ik hoop met hulp van jullie allemaal dat ik kan gaan kijken waar ze me kunnen helpen. Alleen wordt dit allemaal niet vergoed. 


 Update !!!! Ik heb gelukkig een specialist kunnen vinden die goed aangeschreven staat op het gebied van lupus en daar al goede eindresultaten aan heeft over gehouden. Van genezing tot aan mensen die wel lupus blijven houden maar er niet echt last van hebben ❤️ 


 Deze specialist zit in Frisco, Texas in de VS. Het wordt een zware reis, maar we gaan dit met alle liefde doen ❤️ Alles voor mijn gezin ❤️ 


 Dit moeten wij allemaal zelf bekostigen, omdat dit niet verzekerd is, dus hebben we echt jullie hulp nodig om dit voor elkaar te krijgen. En hopelijk dat ik weer na 13 jaar naar buiten kan. Al is het maar voor even. Even buiten lopen, buiten spelen met mijn kinderen, buiten wandelen in de stad! Wat voor velen de normaalste zaak is zal voor ons een nieuw begin zijn en een nieuw begin met en voor mijn gezin ❤️ Dus hebben we elke donatie nodig van jullie ❤️ 


 Als mijn lupus onder controle was zou ik dit nooit gevraagd hebben, maar mijn huidziekte wordt steeds erger. Ik moet deze stap wel gaan nemen, want het is nu al een tijd niet meer uit te houden. Ik hoop dat jullie me hierbij zouden kunnen helpen om een stap dichterbij te komen. We willen we met dit bedrag de behandelingen gaan bekostigen en hopen dat we toch nog in de toekomst een klein beetje normaal mogen leven met mijn ziektes. 


 En mochten jullie vragen hebben, mogen jullie me altijd benaderen en zal ik echt iedereen te woord staan als jullie iets of meer willen weten. Ik weet het is een lang geschreven verhaal, ik kan nog uren schrijven wat dit allemaal met me doet, maar ik denk dat de foto voor zich spreekt.


 Ik leef eigenlijk al dertien jaar in lockdown en hoop nu een beetje een toekomst te hebben. Ik hoop dat jullie iets kunnen betekenen voor mij en echt alle kleine beetjes helpen !❤️❤️ 


Alvast enorm bedankt aan iedereen die alleen al de moeite heeft kunnen nemen om mijn verhaal te lezen. 


 Update 15-12-2021 


 Lieve mensen, 

 Na veel gesprekken met de specialist zijn we meer te weten gekomen over wat er mij te wachten staat. Vandaar de verhoging van 25k naar 90k. 


 We weten al dat ik minimaal 6 maanden in Texas zal moeten verblijven. Daarna zullen de behandelingen nog wel anderhalf tot drie jaar duren, afhankelijk van hoe alles aanslaat. Ze willen daar gaan kijken tijdens de behandelingen en de testen voor als we toch in daglicht komen wat mijn huid gaat doen, hoe het reageert. 


 Zo heeft u een kleine indicatie van wat we kunnen verwachten. Uiteraard als we daar heen gaan zullen we elke dag filmen of live gaan zodat iedereen op de hoogte blijft. We hebben jullie hulp hard nodig. 


 Vriendelijke groet, 


 Wouter Roos 

Organizer and beneficiary

Wouter Roos
Organizer
Tiel
Hendrika Maria Minnebreuker
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.