Main fundraiser photo

Hofman Live Sessies - 18 april 2020

Donation protected

Hofman Live gaat online

Om de creatieve sector te steunen zijn we de gestart. Luister in je eigen huiskamer naar de tofste opkomende acts die spelen vanuit hun eigen huiskamer. Om de muzikanten te steunen kan je via onderstaande link geld overmaken, dit volledige bedrag komt bij de muzikanten terecht.

Op zaterdag 18 april gaan in ons evenement  op Facebook de volgende optredens live:

21:00 - 21:30 Scott & Young 
21:30 - 22:00 Demi Knight 

De muzikanten:

Scott & Young nemen je graag mee in hun zoektocht naar het spanningsveld tussen vrijheid en verbondenheid, vernieuwing en bezinning, kalmte en avontuur, en “minder” in tijden van alsmaar “meer”. De stijl laat zich het best omschrijven als verhalende Folk met Pop en Country invloeden. Eerlijke, kwetsbare luisterliedjes gekenmerkt door meerstemmige zanglijnen en teksten die moeiteloos tot de verbeelding spreken.

Na de debuut EP “Floating” komen er verspreid over 2019 en 2020 nieuwe liedjes uit. Scott & Young was het afgelopen jaar o.a. te zien bij de Grote Prijs van Nederland, de Horizontoer en het reizende festival Popronde. Momenteel werkt het duo toe naar een Europa toer met hun busje.

Demi Knight groeide op met de platenverzameling van haar vader en raakte geïnspireerd door Dolly Parton en Loretta Lynn. Dat ze dezelfde karakteristieke snik en volwassen sound als hen bezit, laat ze in 2018 horen op haar debuutplaat ‘Budapest’. Een album dat ze schreef in de hoofdstad van Hongarije met nummers over volwassen worden, op eigen benen staan en thuis missen. Van wiegende oldskool countrysongs, naar ingetogen ballads; de diversiteit en authenticiteit is immens. 

Na een reis naar Nashville met al haar nieuwe invloeden staat Demi dit jaar op het podium met een aantal nieuwe, nog niet uitgebrachte liedjes!

"Met een vaardige hand van schrijven en een voortreffelijke eigen band overtuigt ze volledig op debuut Budapest." – Heaven

"Benieuwd waar Knight terecht komt als ze pakweg tien jaar verder is. De potentie is er zeker!" – Jazzism

"Demi Knight heeft die onmiskenbare Dolly Parton-snik!" – Giel Beelen

Organizer

Hofman Café
Organizer
Binnenstad, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.