Hjælp Fantask Verdens ældste tegneserieforretning!

kr555,260 of kr200,000 goal

Raised by 2,330 people in 6 months

Fantask - Verdens ældste nulevende tegneserieforretning, er på renden af konkurs.

Det skyldes bl.a. at forretningen, har tabt flere kunder til nettet. Men du skal ikke være mere end 1 min i Fantask, for at finde ud af hvad det er du for for dine penge. Fantask er stadig en flot rodebutik, sådan en hvor man rigtigt kan gå på opdagelse, sådan en hvor man føler sig velkommen og betjeningen er 100% i top!

Derfor har jeg valgt, at lave denne indsamling. Jeg er selv ejer af Superhelten Legetøj, en butik som ikke havde været noget uden Fantask. Jeg vil nærmest gå så langt, og sige at nørdekulturen i Danmark, ikke havde været halvt så stor, hvis det ikke havde været for dem. 

De er og bliver en ener, og selv om der er andre fristelser derude, så kan jeg ikke sidde til og kigge, imens Danmarks bedste science fiction og tegneserieforretning går til.

Jeg mener, hvilken anden forretning i verden, kan prale med at have haft Carl Barks, Stan Lee, Will Eisner for slet ikke at snakke om Danmarks superhelt nummer 1, Jacob Stegelmann på besøg. Så er der også de fantastiske ansatte, og de pensionerede af slagsen, jeg tror at alle ved hvem jeg hentyder til, uden at nævne navne.

 

Fantask SKAL overleve, men det kommer til at koste nogen penge. For en ting er, at de får dækket det hul de har nu, men så skulle de jo også gerne have en god start, på de næste 50 år. Derfor er beløbet på de 200.000, kun en start. Jeg så gerne at beløbet, endte på det dobbelte.

Derfor starter jeg med at smide 10.000 kr selv, og 10.000 kr fra mit firma.

Men husk, selv om du er på SU, så betyder HVER en krone noget. Så slagt sparegrisen, sælg de tegneserier du ikke læser mere (så du i fremtiden kan købe nogen i overstående), vær lige så god til at dele opslaget som Flash på speed, og gør hele verden den tjeneste, at bibeholde denne klenodie af et eventyr.

De bedste hilsner fra Benjamin, en stor fan af Fantask.

P.s. man kan højst donere 5000 kr af gangen, så skulle du have lyst til at donere mere, så må du gøre det over flere gange, fandt jeg ud af.

37102270_1550255286333942_r.jpeg37102270_1550255297600407_r.jpeg37102270_1550255309937235_r.jpeg37102270_1550255326229176_r.jpeg

+ Read More
Dobbelt update, og to helt fantastiske af slagsen.

Først en kort en fra mig, og måske det bedste der kunne ske for indsamlingen.
Normalt er indsamlinger af den her slags skattepligtige. Men en der havde støttet, gjorde mig opmærksom på. At der kunne være en mulighed for, at indsamlingen faktisk ikke var skattepligtig.
Min kone, som er jurist, fik læst op på det, og vi betalte Skat, for at komme med et bindende svar.
Det kom så i dag, og indsamlingen er blevet skatte fritaget <3 Det betyder at Fantask IKKE skal betale skat af de indsamlede midler, og derfor har fået endnu flere penge af jer alle sammen.
Indsamlingen bliver uigenkaldeligt lukket den 14/05.
TAK til jer alle sammen fra mig - Benjamin <3


Så en update fra Marit:

Hej Alle Sammen

En tilføjelse til min tidligere opdatering.

Da jeg ikke er sikker på, at man stadig kan skrive til jer alle herinde på Gofundme, når kampagnen først er lukket, vil jeg lige tilføje en ting mere med det samme.

Vi herinde fra Fantask vil så utroligt gerne vise jer, der har støttet os igennem denne kampagne, og dem der har støttet os i butikken, vores dybe taknemmelighed. Vi pønser på noget, og foreslår I alle sammen holder øje med vores hjemmeside www.fantask.dk eller følger os på facebook https://www.facebook.com/Fantask.dk/, så I ikke går glip af vores planer!

Vi planlægger et åbent arrangement, hvor vi gerne vil dele med alle der har støttet Fantask som minde, som institution og som butik, hvorledes vi vil sikre at den særlige Fantask-ånd kan leve videre.

Vi er stadig overvældede af opbakningen, og vil gøre alt for at give igen til alle vores fantastiske støtter og kunder.

Glædeligt forår!

KH
Marit/Fantask
+ Read More
Kære dejlige fantastiske Fantaskstøtter

Jeg vil gerne sige tak til de tusinder af dejlige mennesker, der har støttet Fantask igennem krisen. Al den kærlighed har varmet mere end det kan udtrykkes i ord!

Folk har bedt om en update, og her kommer den.

Vi har ikke tænkt os at lukke! Vi vil fortsætte med at være Fantask, som I kender det længe endnu. Det er endelig besluttet. Vi ved desværre endnu ikke, om vi kan blive i vores lokaler i Skt. Peders Stræde 18, og selv om nogle argumenterer, at det ikke er nogle særlig gode lokaler, så har vi trods alt været her i 47 år, og vil derfor helst blive lige her. Så det er det, vi prøver at arbejde os frem til. Vi har fået mange gode råd, og vi har lyttet til dem alle, og når vi ved besked om lokalerne, vil vi vælge at følge dem af dem, der giver mening.

Sidst men ikke mindst, skylder jeg Benjamin Herbst en super stor tak, for at have fundet på, at starte denne fundraiser. Han er en sand superhelt!

KH
Marit/Fantask
+ Read More
Er indsamlingen ulovlig?
Nej og heldigvis for det :)
Jeg ringede idag til indsamlingsstyrelsen, og de sagde at jeg bare skulle ansøge nu og så var alt i skønneste orden. Så alt er lige som det skal være :)
Del endelig og spred det gode budskab :)
+ Read More
Undskyld jeg spammer jer men HOLD NU KÆFS. 400.000kr på under 48 timer! Hvad sker der lige? Det er jo for vildt <3
Excelcior Fantask-tiske mennesker :*
+ Read More
Read a Previous Update

kr555,260 of kr200,000 goal

Raised by 2,330 people in 6 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
kr10
Anonymous
2 months ago
MH
kr100
Morten Hansen
2 months ago
kr200
Anonymous
3 months ago
LA
kr500
Lars Hastrup Hastrup & Co A/S
3 months ago
kr300
Anonymous
3 months ago
SM
kr300
Susy Mikkelsen
3 months ago
ME
kr150
Malte Ehlers
3 months ago
JH
kr150
Johnny Haarup
3 months ago
kr50
Anonymous
3 months ago
kr230
Claus Munch
3 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a kr5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.