Help Sydney om het nieuwe racetalent te worden

De 9-jarige Sydney van der Meij uit Voorschoten wist tijdens het Pinksterweekend indruk te maken op haar minibike. Als één van de jongste deelnemer stond zij aan de start van het Nederlands Kampioenschap Junior Moto Racing in Staphorst. Zij gooide hoge ogen met twee keer een knappe zevende plaats.
Met een vader die racete in het ONK Dutch superbikes zit het racen in haar bloed. Sydney haalde pas afgelopen april haar racelicentie waarna ze zelf mee mocht gaan doen aan wedstrijden op het circuit. Haar ontwikkeling en prestaties in de afgelopen twee maanden blijven dan ook niet onopgemerkt.
Tijdens haar allereerste wedstrijd op 7 mei in Veldhoven wist de jonge Voorschotense de toeschouwers te verassen door tijdens de race haar kwalificatietijd met 5 seconden te verbeteren. Eind mei wist ze wederom een knappe prestatie neer te zetten op het junior track in Assen met een respectievelijke 9e en 7e plaats. Op tweede Pinksterdag stond ze aan de start voor haar derde NK race en reed ze voor de aller eerste keer op een nat wegdek. De eerste twee rondjes moest Sydney even wennen aan het natte asfalt, maar als snel wist ze haar snelle rondes te prolongeren en kon ze terugrijden naar een 7e plek. Een knappe prestatie voor de nog zo jonge dame die pas twee maanden meerijdt op de minibike.
We zijn benieuwd welke fantastische prestaties Sydney dit seizoen nog gaat neerzetten. Wil jij het Voorschotense talent helpen ontwikkelen in de motorsport? Kijk voor meer informatie op: facebook.com/sydney13racing

Donations

  • Hetty Willemse 
    • €25 
    • 1 mo
Become an early supporter 

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

Organizer

Sydney van der Meij 
Organizer
Voorschoten