help Radio Excellent uitbreiden op DAB

"Laat Radio Excellent overal klinken! Help ons uitzendgebied op DAB+ te vergroten en geef meer luisteraars de kans om te genieten van onze uitstekende programma's. Samen brengen we de beste muziek, sprankelende gesprekken en inspirerende verhalen naar een groter publiek. Doe vandaag nog een bijdrage aan onze inzamelingsactie en maak deel uit van de revolutie in radioland. Samen bouwen we aan een Excellent geluid voor iedereen!"

Van bescheiden begin tot een stralende ster: dit is het inspirerende verhaal van Radio Excellent. Ooit gestart als een lokale omroep voor Pijnacker-Nootdorp en Ouder Amstel, heeft Radio Excellent zich onverschrokken een weg gebaand naar de harten van luisteraars in de gehele Randstad als commerciële omroep.

Met passie en toewijding begonnen we onze reis als een stem voor de gemeenschappen die ons dierbaar waren. Onze programma's waren gevuld met lokale nieuwtjes, levendige interviews en muziek die de ziel raakte. Gedurende deze tijd groeide onze aanhang gestaag en onze impact werd steeds groter.

Maar we wilden meer. We wilden onze liefde voor radio delen met een breder publiek. En zo begon onze gedurfde zoektocht naar uitbreiding op DAB+, de digitale ether waarin geluidsgolven reiken naar onontdekte oren.

Met onvermoeibare inzet hebben we stap voor stap ons bereik vergroot. Deuren gingen open, mogelijkheden ontvouwden zich en luisteraars in steeds meer steden konden genieten van onze excellente uitzendingen. Van Rotterdam tot Den Haag, van Leiden tot Haarlem; onze stemmen reikten verder dan we ooit hadden durven dromen.

Maar we zijn nog niet klaar. We willen nog meer mensen betoveren met onze boeiende programma's, onze aanstekelijke muziek en onze diepgaande verhalen. We willen de horizon verbreden, nieuwe gebieden veroveren en het geluid van Radio Excellent laten weerklinken in alle hoeken van de Randstad.

Daar hebben we jouw hulp voor nodig. Door deel te nemen aan onze inzamelingsactie kun je een wezenlijk verschil maken. Samen kunnen we het uitzendgebied van Radio Excellent op DAB+ vergroten en het bereik van onze zender tot ongekende hoogten tillen.

Stap aan boord van deze buitengewone reis. Help ons om onze passie te delen, onze stem te laten horen en ons publiek te verrassen. Samen kunnen we het geluid van Radio Excellent laten galmen in elke wijk, elk dorp en elke stad. Doe vandaag nog een bijdrage aan onze inzamelingsactie en word mede-eigenaar van ons succesverhaal. Samen maken we van Radio Excellent een stralende ster die straalt over de hele Randstad.
Illustration of helping hands

Give €20 and be a founding donor

Your donation is the start of Pjotr's journey to success. Your early support inspires others to donate.

Make a donation
Make a donation
Illustration of helping hands

Give €20 and be a founding donor

Your donation is the start of Pjotr's journey to success. Your early support inspires others to donate.

Make a donation
Make a donation

Organizer

Pjotr Franofsky
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.