Main fundraiser photo

Help Milo (14) met zijn tafeltennisdroom

Donation protected

Op mijn 7e ben ik begonnen met tafeltennis, mijn grote passie.  Ik sta momenteel 3e op de Nederlandse jeugdranglijst en ik ben nummer 61 van Europa (tot en met 14 jaar).

Vorig jaar werd ik met mijn team bij mijn club TOGB (Berkel en Rodenrijs) landskampioen jeugd en heb ik mijn debuut gemaakt bij de Europese Jeugdkampioenschappen. Onlangs ben ik met mijn team kampioen geworden in de 2e divisie en gaan we in het najaar 1e divisie spelen.  

Ik train gemiddeld 15 uur per week en combineer dit met het VWO. Voor mijn tafeltenniscarrière ben ik sinds kort in grote mate afhankelijk van sponsorgelden en daarom ben ik deze actie gestart. Ik wil niets liever dan de top bereiken op mondiaal niveau. Naast mijn dagelijkse trainingen wil ik mij kunnen meten met andere spelers op internationale toernooien.  Naast het spelen van een aantal internationale toernooien is het ook belangrijk om trainingsstages te bezoeken in het buitenland. Mijn grote wens is om een keer 2 weken in China te kunnen trainen, hét ultieme tafeltennisland.

Uiteraard brengen mijn wensen en doelen veel kosten met zich mee. Ik zou jullie heel erg dankbaar zijn als jullie een steentje willen bijdragen zodat ik mijn doelen kan bereiken. Sponsoring kan op vele manieren, ik sta overal voor open en alle beetjes zijn welkom. Voor meer informatie kan je het contactformulier invullen. Dit formulier is te vinden op de website www.tafeltennistraining.nl  waar je ook meer kunt lezen over mijn resultaten.  Alvast heel erg bedankt! 

Donate

Donations 

 • Marianne van Grootel
  • €5 
  • 4 yrs
Donate

Organizer

Milo de Boer
Organizer
Nootdorp, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee