Help me cover the US presidential elections 2020

Lieve lezer,

Mijn naam is Celine, een 21-jarige visagiste, hairstyliste en daarnaast ook freelance journaliste (een combinatie die je ook zeker niet vaker tegenkomt). Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van mijn opleiding journalistiek. Een jaar waarin je vooral na gaat denken over wat voor journalist je later wilt worden.

Nu ben ik altijd al een beetje jaloers geweest op Eric Mouthaan (je kent hem wel, buitenlandcorrespondent Amerika voor RTL). Daar in Amerika, het land van onbegrensde mogelijkheden. En nu komt het.

Ik ben door mijn opleiding aan de Fontys hogeschool journalistiek samen met negen anderen geselecteerd om deel te nemen aan een Honors Program, waarbij we in oktober naar zowel Washington als New York af zullen reizen om verslag te doen van de presidentsverkiezingen. 

Tijdens deze tien dagen in Washington en New York zullen we per dag ongeveer drie activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan lokale campagnekantoren, een dag canvassen met lokale vrijwilligers, een rondleiding door het Capitol, het Supreme Court en/of het Pentagon, een middag in het Newseum, een gesprek bij Politico.com of denktankThe Heritage Foundation, een bezoek aan de CNN-studios en het hoofdkantoor van The New York Times. Daarnaast worden er interviews gepland met Nederlandse en/of Amerikaanse journalisten. Maar ook met afgevaardigden van bijvoorbeeld de NRA (wapenlobby) en/of AIPAC (joodse lobby). Met een beetje geluk kunnen we zelfs een rally van Mr. President himself bijwonen, of van zijn Democratische tegenstander. 

Nu is dit voor een student als ik een kans die je nooit meer tegen het lijf gaat lopen. Er zit aan de reis echter wel een prijskaartje vast van ruim 1400 euro. Natuurlijk wil ik wel iets tegenover de donaties zetten, als compensatie. Jij bent namelijk degene die mijn droom kan laten uitkomen.
Omdat ik zowel journaliste als make-up artist en hairstylist ben, kan ik een aantal tegenprestaties bieden.

Vanaf 25 euro:

- Make-up advies: Je stuurt mij een duidelijke foto van jouw gezicht. Aande hand hiervan ga ik een persoonlijk advies opstellen waarin ik jou vertel welke kleuren make-up jou mooi zouden staan.

- Korte tekst redigeren: Twijfel jij over een tekst op je website? Op je eigen social media mag je best een taalfoutje maken, maar op je website komt dit al snel slordig en onprofessioneel over. Ik zorg ervoor dat jouw tekst foutloos is en vloeiend wegleest.

Vanaf 50 euro:

- Een prachtige make-up look in Tilburg: Heb je een feestje, promotie, belangrijke zakelijke afspraak, zwangerschapsshoot of andere soort fotoshoot of gaat je beste vriendin trouwen?  Op zulke bijzondere momenten wil je stralend en vol zelfvertrouwen voor de dag komen. Ik ben er van overtuigd dat ik jou een mooie, stralende look kan geven. Voor welke gelegenheid dan ook.

- Een vertaling van een korte tekst: Internationale ambities? Ik zorg ervoor dat jouw boodschap duidelijk wordt vertaald, zowel van het Nederlands naar het Engels als andersom.

- Transcriberen (onder de dertig minuten): Een interview of ander audio-bestand uitwerken kan al gauw veel tijd in beslag nemen. Geen tijd of zin om dit zelf te doen? Met mijn hulp staat het zo op papier.

Vanaf 75 euro:

- Een package deal; haarstyling en make-up in Tilburg: Elke gelegenheid vraagt natuurlijk weer om een andere look. Ik zorg er graag voor dat je helemaal jezelf bent, maar dan net dat (feestelijke) beetje extra mooi. Een make-up die je doet stralen. Of je jouw haar nou los wilt dragen, half of helemaal opgestoken. Ik zorg ervoor dat het de hele dag perfect blijft zitten. Samen kiezen we een look die bij jou past, je laat stralen maar ook heel erg geschikt is voor de gelegenheid. Hoe dan ook kom je op je allermooist en zelfverzekerd voor de dag.

- Een SEO-proof tekst: Wil jij beter gevonden worden op Google? Geoptimaliseerde SEO-teksten zijn dé manier om sneller gevonden te worden in zoekmachines. Ik zorg ervoor dat jouw tekst de juiste zoekwoorden bevat, lang genoeg is en bezoekers trekt. 

Vanaf 100 euro:

- Een make-up workshop voor twee: Houd jij van make-up, maar weet je (nog) niet precies hoe je het juist aan moet brengen? Dan is een workshop wat voor jou! In 2,5 uur leer ik jou alles wat je wil weten. Ik zorg er graag voor dat jij tijdens een workshop leert wat je wil leren. De dag is dan ook geheel op maat te maken. Of je nu een beginner bent, of dat je al veel ervaring hebt, dat maakt niet uit. Voor iedereen is op eigen niveau een training te boeken. 

- Een shoot make-up: Ga jij je portfolio uitbreiden, of heb je een leuke (love)shoot geboekt? Ik kom op locatie en zorg ervoor dat jij gedurende de shoot er op je mooist uit ziet. Ik doe je haar en make-up, wissel deze eventueel af en help je met poseren.

- Een blog (400-500 woorden): Wil jij professionele blogberichten op jouw website, maar heb je hier zelf bijvoorbeeld geen tijd voor? Een blog laten schrijven is dan een ideale oplossingen. Goede blogberichten op je website hebben is voor ieder bedrijf belangrijk. Bloggen is namelijk een effectieve manier om je klanten te bereiken, aan te spreken en hun interesse te wekken. Ik zorg ervoor dat deze blog kwalitatief, uniek en SEO-proof is.

- Een lange tekst redigeren: Twijfel jij over een tekst op je website? Op je eigen social media mag je best een taalfoutje maken, maar op je website komt dit al snel slordig en onprofessioneel over. Ik zorg ervoor dat jouw tekst foutloos is en vloeiend wegleest.

- Transcriberen (langer dan dertig minuten): Een interview of ander audio-bestand uitwerken kan al gauw veel tijd in beslag nemen. Geen tijd of zin om dit zelf te doen? Met mijn hulp staat het zo op papier.

Vanaf 250 euro:

- Een tweedaagse make-up training: Ik leer jou de kneepjes van het vak.Wil jij starten als make-up artist of wil je je skills verbeteren? Deze training is geschikt voor iedereen, voor degene die nog geen enkele kennis heeft, tot aan de gevorderde die graag nieuwe technieken wil leren. Tijdens deze training word je klaargestoomd om je nieuwe kennis en technieken direct toe te passen in de praktijk. Per dag worden er minimaal drie looks gemaakt, afhankelijk van het werktempo. Na afloop krijg je een certificaat.

- Webteksten: Wil jij je website vernieuwen, of wil je er een starten, en ben je op zoek naar nieuwe, pakkende teksten? Ik help je hier graag bij. Samen kijken we wat er bij jouw website past en vervolgens schrijf ik de teksten. Ik zorg ervoor dat ze origineel, pakkend, kwalitatief en SEO-proof zijn.

Alvast heel erg bedankt.

Donations

 • Anonymous 
  • €15 
  • 11 mos
 • A Van Pieterson 
  • €75 
  • 11 mos
 • Anonymous 
  • €15 
  • 11 mos
 • Anonymous 
  • €10 
  • 11 mos

Organizer

Celine Haring 
Organizer
Tilburg, NL
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more