Donacione per Mjete Shkollore

Help us raise money for school supplies for the children of Montenegro. Your donations will aid in providing notebooks, pens and pencils to 3,700 Albanian students who will be returning to school in September. Education is the future, help the children of our homeland start the year with the supplies they need to become the future.

////

Na ndihmoni të mbledhim mjete financiare për mjete shkollore për fëmijët tanë në Mal të Zi. Donacionet tuaja do të ndihmojnë mijëra fëmijë me mjete shkollore si fletore, lapsa dhe stilolapsa, duke përfshirë këtu 3700 fëmijë Shqiptar të cilët fillojnë mësimin në Shtator.
Edukimi ështe e ardhmja. Ndihmoni fëmijët në atdheun tonë ta fillojnë një vit të mbarë shkollor me mjetet që i’u duhen, që ata të jenë e ardhmja jonë.


For any questions or concerns please contact:

+1 (917) 679 - 9300

 • Sulejman Celaj 
  • $100 
  • 9 mos
 • Lumi Hadri-Devine 
  • $100 
  • 9 mos
 • Mark Kosmo 
  • $25 
  • 9 mos
 • Anonymous 
  • $40 
  • 9 mos
 • Arlind Alidema 
  • $20 
  • 9 mos
See all

Organizer

Seadet Lleshi 
Organizer
Brooklyn, NY
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more