Main fundraiser photo

Realiseer samen met ons Stichting Dreamkeeper!

Donation protected
Wij hebben een droom, een prachtige al zeggen we zelf:

"Stichting Dreamkeeper ondersteunt mensen om hun dromen te verwezenlijken in de meest brede zin van het woord. Dat doen we middels scholing, mentorschap en een startkapitaal. Zij ondersteunt initiatieven en projecten die een directe bijdrage hebben aan de levensvreugde van de betrokkene, hun directe omgeving en daarmee ook in de maatschappij."

Deze droom is ontstaan doordat de oprichters van Stichting Dreamkeeper zo vaak mensen ontmoeten met prachtige ideeën en fantastische dromen om een andere wereld te bouwen, maar juist deze mensen mist het vaak aan skills of financiën om het ook daadwerkelijk te realiseren. Ook zien we dat mensen vaak vast zitten in hun dagelijkse structuur van leven en daardoor niet hun hartsverlangen en vreugde leven. Terwijl als ieder weer zijn of haar levensvreugde leeft in verbinding met zichzelf en de wereld om zich heen we samen een prachtige wereld creëren.

En daarom hebben we Stichting Dreamkeeper in het leven geroepen, om samen het hart en het leven van vreugde terug te brengen in de maatschappij.

Wat hebben we nodig?
Afgelopen jaar hebben we met een enthousiast team vrijwilligers achter de schermen veel werk verzet om dit te realiseren. Om de puntjes op de i te zetten vanuit waar we vervolgens in gesprek kunnen met vaste donateurs hebben we een startkapitaal nodig.

Hiermee willen we onder andere de website optimaliseren, de seo, wervingsstructuur en de marketing verder uitbouwen. Vanuit daar kunnen we de wereld in met de stichting om in gesprek te gaan met grote gevers om een duurzame inkomstenstroom voor de stichting te realiseren vanuit waar we dromen gaan verwezenlijken.

Ben jij: Een DreamFunder of DreamBeliever en wil je je inzetten om mee te bouwen aan die andere wereld? Een wereld waar we in verbinding met onszelf, de mensen en de natuur om ons heen leven? Een wereld waar harmonie, respect en levensvreugde centraal staan?

DK Community ~ Draag bij!

Je donatie klein of groot is welkom en ook je talent. Want misschien heb je niet de financiën om te delen, maar kun je je wel helemaal vinden in onze droom en wil je bijdragen door je netwerk met ons te delen, je online / website skills, communicatie talent, social media of noem maar op wat nodig is om Dreamkeeper een succesvolle start te geven. Dan komen we graag met je in contact!

Kom dan in contact met Denise via Stichting Dreamkeeper. We verwelkomen je graag in onze DK community!



P.S. Onze Anbi aanvraag ligt bij de Belastingdienst. Het is wachten op de bevestiging dat het wordt goedgekeurd en dan kan je wanneer je grotere donaties via onze website doet gebruik maken van het belastingvoordeel dat doneren aan Anbi stichtingen met zich meebrengt.
Donate

Donations (1)

 • mArti Colorbow
  • €22 
  • 4 mos
Become an early supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

Donate

Organizer

Stichting Dreamkeeper
Organizer
Soest

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee