Për vajzat e KFF ''Shkëndija'', Tetovë

(English and Macedonian below) 

Në qershor të vitit 2019 për shkak të mungesës së finacave Klubi i Futbollit të Femrave “Tetova” lajmëroi shuarjen e vet.

Klubi numëronte 20 vajza, 9 prej të cilave janë pjesë e reprezentacionit të Maqedonisë së Veriut në grup moshat U15, U17, U19 dhe  reprezentacionin A. Shuarja e klubit bëri jehonë në opinion dhe një grup entuziastësh iu qasën ringritjes së këtij klubi të futbollit.

Sot me shpresën se këtë herë do ta kenë përkrahjen e munguar deri tani, vajzat luajnë me fanellën KFF “Shkëndija”…
----
Last June, forced by lack of financial support, the women’s football club “Tetova” announced the club’s closure. The club had 20 players, 9 of whom play with the National Team of North Macedonia at the U15, U17, U19 levels and the A Team. The extinction of the club got the attention of the public and a group of volunteers organized to initiate a fundraiser in and keep the club alive.

Today, we hope that the club will get the support they need as they are playing under the new name WFC “Shkendija”

Donations (0)

 • Anonymous 
  • $50 
  • 3 mos
 • Mensur Sakiri 
  • $10 
  • 3 mos
 • Mislim Hasipi 
  • $100 
  • 3 mos
 • Eglantina Kica 
  • $1,000 
  • 4 mos
 • Jeta Kaziu 
  • $20 
  • 4 mos
See all

Organizer

Zeko Vica 
Organizer
Putney, VT
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more