Griekse Hurricane - hulp voor Assos

Help de bewoners van een van de mooiste Griekse kustdorpjes bij wederopbouw na hurricane. 

Assos is een lieflijk plaatsje met ongeveer 100 inwoners op het eiland Kefalonia. Op 18 september werd het getroffen door een "medicane" (mediterrane hurricane). Door de zware regenval overspoelde een rivier van modder en rotsen met verwoestende kracht het dorp.  
Het leger is begonnen met het uitgraven van Assos. Dat gaat zeker maanden duren, simpelweg omdat er zo veel naar beneden gekomen is.

Met de opbrengst van deze actie wil ik de lokale bevolking een steuntje in de rug geven en helpen om het dorp te herstellen nadat het leger de straten en het dorpspleintje leeggeruimd heeft. Ik zal het gedoneerde geld besteden na overleg met de burgemeester van Assos. Uiteraard zal ik hier rapporteren over de manier waarop het geld besteed wordt. 

Ik start deze actie omdat ik Assos in mijn hart heb gesloten toen ik er als 15-jarige voor het eerst met mijn ouders kwam. Het is het mooiste plekje op aarde dat ik bezocht en het was de plek waar mijn liefde voor Griekenland en de bevolking begonnen.  Ik heb er dierbare vrienden en het gaat me aan het hart hun verhalen te horen over de schade aan hun dorp.  Ik ben moeder, ben jurist, spreek Grieks en vond dat dit voor mij het moment was om in actie te komen. 

Veel dank voor jullie aandacht, en hopelijk voor jullie steun!
Suzanne

PS: for the English version of this action see here 
PS: dit was "voor":

Donate

Donations 

 • Anonymous
  • €5 
  • 3 yrs
Donate

Organizer

Suzanne Teijgeler
Organizer
Huizen, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.