De Common Ground Gym

VISIE VAN COMMON GROUND GYM
Common Ground Gym wilt mensen van verschillende achtergronden en leeftijden samenbrengen door middel van Urban Sports
en Culture. Urban Sports zorgt namelijk voor verbinding, groei en-, kansen en geeft een gezonde uitlaatklep voor jong en oud.
Onze community inspireert, motiveert en ondersteunt.

Er blijkt een groot tekort aan Urban Sports voorzieningen voor jongeren te zijn. Zo zien we dat er geen plek is om veilig en
verantwoord te trainen met andere Urban sporters onder één dak.  Wij zorgen dat de jeugd weer in actie komt! Onze droom is om een sporthal midden in Arnhem om te bouwen tot een Urban Sports Walhalla. Dé droom van alle (toekomstige) Urban Sporters. Common Ground Gym wilt ontzettend graag de verbouwing voortzetten en de volgende bouwfase ingaan zodat we zo snel
mogelijk voor iedereen de deuren kunnen openen, maar dat kunnen we niet zonder jouw bijdrage! Alle kleine beetjes zijn welkom en om het leuker te maken hebben wij de volgende keuzes voor jou! Laat je e-mail achter en wij nemen contact met je op!

Doneer jij:

€25 -
‘’Wow jij bent echt wel een Common Ground fan!'' Omdat we zo blij met jou zijn, mag jij een Common Ground armbandje komen halen bij ons in de gym! Je krijgt dan gelijk een korte rondleiding.

€50 -
‘’Waaaaaat, je bent ge-wel-dig!'' Wij willen je sowieso terugzien in de gym, daarom geven we je een strippenkaart voor vijf
trainingen of lessen! Als je de strippenkaart komt halen krijg je gelijk een rondleiding van ons.

€100 +
 ‘’Je bent echt fantastisch, hier kunnen we flink wat hout van halen voor het afmaken van het Freerunpark en de dansstudio!'' Hier is Peter zo blij mee, dat hij je persoonlijk wilt bedanken en je een strippenkaart geeft van tien trainingen of een abonnement voor 2 maanden! We maken snel een afspraak met je!

€200 +  
‘’DIT IS ECHT ONGELOOFLIJK!!! Wat ben jij een GOUDEN fan!'' Daarom krijg je een ECHTE Common Ground goodiebag met meerdere Urban Sports goodies (incl. t-shirt en-, 15 trainingen strippenkaart of een abbonement voor 3 maanden). We zien je snel!

***€500 +***
Heb je een bedrijf of werk je er bij eentje en heeft het de coronacrisis doorstaan? Dan kan het vast wat flappen
missen! Naast alle bovenstaande beloningen mag jij je bedrijfslogo in onze gym een plek geven om te laten shinen! Zet je naam of bedrijf groots in onze toestellen of muren! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!


COMMON GROUND TEAM
Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste Urban Sporters met ieder zijn eigen kwaliteiten. Zo hebben we Peter, die ontwerpen heeft gemaakt voor onze gym. Zo hebben we Joren, die een meester is in het recyclen van materialen. Niet te vergeten Taco en Erik, die 24/7 bouwen in de gym. Daarnaast alle vrijwilligers die ons helpen dit project te realiseren. Helaas hebben we sinds maart geen inkomsten meer door de coronacrisis, hierdoor raakt ons geld op en kunnen we geen materialen meer kopen om de verbouwing voort te zetten. Dat betekent dat wij het bouwen nu moeten staken. Kortom: we willen wel, maar kunnen niet verder!
47283294_1591098316392931_r.jpeg

EMPTY POCKETS 
Momenteel is ál het materiaal dat beschikbaar was gerecycled. Verder is ál ons geld besteed aan: lijm, verf, schroeven, gereedschap, stalen buizen en hout. We staan met lege handen. 

Het materiaal is besteed aan de eerste bouwfase van de Common Ground Gym. Tijdens deze fase is er een begin gemaakt aan het ombouwen van het trampoline park tot Freerunpark, hebben we onze eigen turnvloer gebouwd, hebben we een oud wandrek omgetoverd tot een kleine klimmuur en hebben we een balie gemaakt van oude kasten en trampolinedoeken.

Maar we zijn er nog lang niet! Veel obstakels en onderdelen van het Freerunpark zijn nog niet af, de dansstudio is ontworpen door Peter maar al het materiaal moet nog worden gekocht, de zaalmuren moeten opnieuw geverfd worden en de kantine moet worden verbouwd. Dit moet allemaal gedaan zijn voordat we officieel open kunnen. 

Natuurlijk zijn jullie als donateur van harte welkom tijdens de opening als het eindelijk zo ver is, mits de coronacrisis het toelaat! Alvast bedankt namens alle leden van het Common Ground Team!

Voor meer informatie zie: www.commongroundgym.nl 

Of houd onze Instagram pagina (Instagram.com/commongroundgym) in de gaten voor de meest actuele updates!

47283294_1590662763696653_r.jpeg

Donations

 See top
 • Floortje Bras 
  • €25 
  • 2 mos
 • Anonymous 
  • €10 
  • 2 mos
 • Ben Leenman 
  • €5 
  • 3 mos
 • Chilene Harle 
  • €10 
  • 3 mos
 • Anonymous 
  • €100 
  • 4 mos
See all

Organizer

Joren Neher 
Organizer
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more