1
1

Donació projecte Dones en Vers

€20 of €500 goal

Raised by 1 person in 8 months
Created December 27, 2018
DONES EN VERS en CONCERT
Divendres 1 de març de 2019 a la llibreria La Carbonera
(Carrer Blai número 40, Poble-sec - BCN)
* Si vols assistir al concert, posa el següent codi als comentaris: "Sí_Concert"

DONES EN VERS és un projecte en femení des del que volem donar veu a poemes de dones que en un moment donat de la vida s'han creuat amb nosaltres i han volgut compartir la seva història, la seva poesia amb nosaltres.

Des de DONES EN VERS musiquem aquests poemes i els cantem acompanyades d'una guitarra que ambienta i personifica el caràcter de les poesies.

A més a més, el projecte va més enllà i volem que estigui ple de talents femenins. Per aquest motiu la Marta Mas ens ha fet unes fotografies molt boniques i la Mònica Elias ens està dissenyant un vestuari meravellós. La Mar i la Carlota ens obren les portes de la seva llibreria per anar a cantar-hi. La Salud ens ofereix un espai on empoderar-nos i empoderar a través de la veu i la música. I una infinitat de dones més...


Qui mou aquest projecte:
LAURA ARNAL I MÒNICA CAMPILLO

Ens vam conèixer gràcies a una bruixa, que es diu Sònia Moreno, era la nostra directora de gospel en corals diferents. El juny del 2014 ens va enviar un mail per formar part d’un projecte que, més tard, es convertiria en @wimen_oficial. Després de l’experiència en aquest grup ens vam quedar amb ganes de seguir cantant i explorant juntes.

L’amistat i la passió per la música ens ha impulsat a la creació de Dones en vers. Cap de les dues sabia que s’havia iniciat fa dos anys, quan la Laura li va demanar a la Mònica que musiqués un poema de la seva àvia.

Ara que ja és un projecte definit, comptem amb l'acompanyament de la Marina Tomàs en la creació dels ambients, acompanyaments i músiques  que donen cos a l'espectacle.

ON VAN DESTINATS ELS DINERS?

Els diners recaudats seran destinats a la realització del nostre primer concert a la llibreria La Carbonera (Poble Sec, Barcelona).

Dur a terme un concert té costos: a nivell tècnic (material: altaveus, microfonia...), a nivell d'infrastructura (l'espai que ens ofereixen i les hores de treball extra de les llibreteres) i també a nivell professional (com a músics també cobrem les hores de feina). 

COL·LABORAR TÉ PREMI

No hi ha aportació mínima ni màxima. 

Ara bé, si vols venir al concert, una manera de reservar-te la plaça és comprant l'entrada: 11€ (10€ + 1€ de gastos de gestió) i deixant en els comentaris el codi "Sí_Concert" per tal que et reservem una cadira.

Si no pots venir però vols fer una aportació, també pots fer-ho! En aquest cas, et convidarem a l'evento en live que farem durant l'espectacle perquè el puguis seguir siguis on siguis!
+ Read More

€20 of €500 goal

Raised by 1 person in 8 months
Created December 27, 2018
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
€20
Anonymous
6 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.