365 Cleanup Tour

Hallo!

Mijn naam is Daan en ik ga in 2022 elke dag een cleanup uitvoeren met mijn 365 Cleanup Tour. 

De meeste dagen zal ik dit waarschijnlijk alleen doen; tijdens wandelingen, sporten, op het strand, in de natuur en steden. Samen kunnen we veel meer impact maken dus ik daag iedereen uit mij te gaan helpen! Hoe het jaar eruit gaat zien weet helaas niemand maar ik weet wel dat ik het gewoon ga doen! 

Ik wil graag helpen om het bewustzijn te verhogen rondom plastic, zwerfafval, oceaanplastic en onze bijdrage als consument hieraan. We kunnen de wereld elke dag een klein beetje mooier maken. 

Ook hoop ik op een activatie; dat mensen inzien dat we allemaal kunnen helpen om de reeds bestaande problemen op te lossen. Door op te ruimen en tegelijk lekker actief te zijn. Goed voor jezelf, voor andere mensen en dieren en goed voor de planeet. 

Ik ben al jaren bezig met Beach cleanups en heb in 2020 de hele Nederlandse kust afgelopen en schoongemaakt met mijn PlogSack Beach Cleanup Tour. Dat zelfde jaar heb ik ook de PlogSack geïntroduceerd. In 2021 heb ik wederom de Beach Cleanup Tour georganiseerd: met het thema 'The Wave' heb ik zowel in mei als in juli de kust schoongemaakt. Zo liepen Steef en ik in juli in maar 11 dagen de hele kust af. Daarna volgden er meerdere Company Cleanups! 

Ik ben de founder en voorzitter van Target Earth Foundation, founder van mijn bedrijf Lightworker Now en bedenker van de PlogSack. Ik gebruik deze duurzame en handige (afval) tassen tijdens mijn cleanups. 

www.plogsack.com

Noem het plogging, litter picking, Beach cleanen of gewoon zwerfafval opruimen tijdens de wandeling: het zijn allemaal begrippen die de wereld een klein beetje mooier maken en dat is het doel.

Wil je mij helpen? Dat kan! 

Vele handen maken licht werk. Alleen ik heb maar twee handen.. Wellicht wil jij ook een handje helpen? 

* Charity Cleanups:
Doe mee met onze openbare cleanups en help deze mogelijk te maken met jouw donatie. 100 % van de donaties gaan naar de duurzame projecten van Target Earth Foundation zoals Beach Cleanup NL en Beach Cleanup 365 International.
* Company Cleanups: Bedrijven kunnen mij boeken voor een cleanup! Bedrijfsuitjes en workshops. Mail op [email redacted]. Sponsor één of meerdere dagen van de 365 cleanup tour! 
* Solo Cleanups: Elke dag raap ik wel iets op. Soms een beetje, vaak een boel! #maakeenminiverschil. Je kan mij volgen via sociale media, een dag sponsoren met een donatie en uiteraard komen helpen of zelf op pad gaan en daar over posten met de hashtag #365cleanuptour! 
* School Cleanups: Wij zijn te boeken voor gastlessen en lezingen over plastic soep, duurzaamheid en cleanups. Wij gaan ook graag met de kids een cleanup uitvoeren. In samenwerking met NATUURlijk met Steef. Mail op [email redacted] 

Sponsoring

Jouw donatie gaat volledig naar een cleanup project! 

Target Earth Foundation is een Nederlandse stichting en is al 5 jaar actief in het volledig vrijwillig opzetten van Beach cleanups. Zo wordt er elk jaar in Wijk aan Zee in januari met ruim 150 man schoongemaakt met een nieuwjaars cleanup en zijn er al cleanups geweest in meerdere landen! Ook de landelijke Beach Cleanup NL van 2020 en 2021 verdienen een vervolg, toch?

www.targetearth.nl 

Dit jaar staat op de agenda en wensenlijst: 

- Beach Cleanup NL
- Beach Cleanup 365 International

Target Earth Foundation wil heel graag haar (Beach) cleanup concept uitbreiden naar andere landen en jouw donatie gaat dit mogelijk maken! 
- Project 'Innovation' 

Help jij ons met jouw donatie deze projecten weer uit te voeren? 

Deze actie is volledig onafhankelijk georganiseerd door PlogSack en Target Earth Foundation. Dit project heeft als doel het vergroten van bewustzijn, het activeren van mensen om een verschil te maken, verhogen van de naamsbekendheid van alle partijen en het inzamelen van donaties om Target Earth Foundation projecten mogelijk te maken. Dit project is geen evenement. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Organizer

Daan Strang van 365 Cleanup Tour
Organizer
Schoorl

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.