3
3
4

Warriors Kids naar de Efteling

€415 of €6,000 goal

Raised by 3 people in 27 days
WARRIORS AGAINST CANCER 
Warriors Against Cancer is een jonge, Belgische VZW die kinderen en jongeren met kanker ondersteunt. Dit doet de VZW op drie manieren: ten eerste worden (ex-)patiënten, de Warriors, voor de lens van een professionele fotograaf geplaatst en creëren we zo echte kunstfoto's die niet alleen een mooie herinnering opleveren, maar ook een positief effect hebben op het, vaak gehavende, zelfbeeld van de Warriors. Ten tweede organiseren we Feel Good Weekends en Kids Weekends vol workshops en leuke activiteiten waarbij acceptatie, samenhorigheid en empowerment centraal staan. Ten slotte ondersteunen we (ex-)patiënten financieel in de nazorg van hun ziekte (psychotherapie, revalidatie,...). 

WARRIORS KIDS NAAR DE EFTELING
Als ex-patiënt en Warrior kan ik persoonlijk getuigen hoeveel positieve impact deze VZW op mij heeft gehad, zowel meteen na mijn diagnose als nu, enkele jaren later. Daarom zet ik mij volop in voor de organisatie van de Feel Good Weekends en Kids weekends. In mei willen we onze jongste Warriors meenemen naar de Efteling, waar ze samen met hun familie een magisch weekendje weg van de ziekenhuiswereld kunnen beleven. Om dit allemaal mogelijk te maken hebben we uiteraard jouw steun nodig!

HET VOLLEDIGE VERHAAL 
Een mens die vocht of nog steeds vecht tegen kanker, dit was de aanzet voor Warriors Against Cancer. Het resultaat werd integere kunstfotografie, voorzien van een stevige dosis fashion. Warriors Against Cancer is een VZW die kinderen en jongeren met kanker ondertussen op drie verschillende manieren ondersteunt. Ten eerste wil de VZW een krachtig beeld schetsen door kankerpatiënten voor de lens van professionele fotografen te plaatsen, met als belangrijkste doel hun zelfbeeld en zelfvertrouwen op te krikken. Zo hopen we deze vechters – onze Warriors – een ervaring met een diepe inhoud mee te geven. Ze krijgen de kans om even te ontsnappen aan de harde realiteit of terug te blikken op de zware periode die ze achter de rug hebben.

Ten tweede organiseren we zowel Feel Good Weekends voor de jongeren als Warriors Kids Days voor de kinderen en hun ouders. Tijdens deze weekends, die bestaan uit ontspannende en betekenisvolle workshops, staan een goed gevoel en contact met lotgenoten centraal. Met deze verwenweekends kunnen we de Warriors een hart onder de riem steken en hen steunen in hun verwerkingsproces. Bovendien kunnen er nieuwe vriendschappen opgebouwd worden in deze ongedwongen en zachte omgeving. Ook voor de kinderen is zo'n Warriors Kids Day van enorme waarde: de kinderen leren spelenderwijs omgaan met hun diagnose en behandeling en merken dat ze niet de enige zijn met 'al die buisjes en slangetjes in hun lichaam'. Zo'n weekendje weg uit het ziekenhuis geeft onze Warriors Kids een enorme boost en maakt langdurige vriendschappen mogelijk. Daarnaast zien we dat het samenkomen tijdens deze weekends ook meerwaarde heeft voor de ouders van de patiënten, aangezien zij nodige steun kunnen vinden bij elkaar.

Dankzij giften kan de VZW ten slotte Warriors in nood ook financieel ondersteunen. (Ex-)patiënten die als gevolg van hun behandeling fysieke of mentale klachten hebben, kunnen op deze manier geholpen worden bij hun fysiek en mentaal welzijn, levenskwaliteit en re-integratie in de maatschappij.

Bezoek de Warriors Against Cancer website

+ Read More

€415 of €6,000 goal

Raised by 3 people in 27 days
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
€350
Anonymous
9 days ago
WK
€50
Ward De Ketelaere
19 days ago
ED
€15
Els Decoodt
19 days ago
or
Or, use your email…
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.