26
26
2

(T)huis verwoest na brand

€745 of €1,000 goal

Raised by 26 people in 12 months
Zondagmiddag merkt onze buurman rook en geurhinder, in een klein dorpje vlakbij ons huis, op.  Hoe oplettend hij ook was, het was te laat. Het hele huis stond in vuur en vlam. De vlammen hadden alles al verwoest. Dit huis was van de ouders van Santiago (10) en Laura (8), deze kinderen zijn goede vriendjes van Juulke. De ouders zijn helemaal niet bemiddeld, ook hun familie zal hun niet kunnen helpen. Van verzekering is al helemaal geen sprake. Daar hadden ze gewoon geen geld voor. Ik ben meteen als ik het nieuws hoorde naar hun huis gereden en vond daar alleen maar verslagenheid. Verschrikkelijk. Ik herkende Paulo (de papa) zelfs niet meteen door de emotie die hij uitstraalde. Als dit zou gebeuren in België, waar ik een groter netwerk heb, zou ik meteen op zoek gaan naar middelen. Kleding, speelgoed, meubelen, ...maar ik woon hier nog maar net en van het weinige dat we mee hebben verhuisd heeft juulke al wat speelgoed verzameld. Dit gezin bezit letterlijk alleen nog maar de kleding op hun lijf. Daar wil ik iets aan doen. En liefst snel. Want het is winter, ook hier in Portugal.

Alle kleine beetjes maken veel. Dus als je iets voelt bij deze oproep maak dan een klein centje over en zorg dat deze mensen een nieuwe start krijgen. Een nieuwe thuis. 

Volgens Paulo komt zijn gezin dit niet te boven, ik heb hem gezegd dat dat wel zo gaat zijn. Dat mensen sterk zijn en dat niemand alleen op de wereld is. Dus ik heb jullie nodig om dat waar te maken.

Lieve groetjes,
Juulke, Daan en Leentje
+ Read More
Lieve mensen,

We zijn bijna aan het doel! Ik ben vandaag nog eens bij hun gepasseerd en het blijft zeer moeilijk. Elk centje dat verzameld wordt zal gebruikt worden voor de wederopbouw van hun huis. We zijn al met een paar mensen bij elkaar om donaties proberen te ontvangen voor deze lieve mensen. Als wij ons doel halen maakt dit echt een verschil. Dus als je nog twijfelt...laat je gaan!
Een beeld van duizend woorden
+ Read More
Dag twee. Het blijft zeer nodig dat dit bericht gedeeld wordt (openbaar zetten) anders gaat de teller blijven staan.
Heel erg bedankt aan de delers en donateurs. Jullie maken echt een verschil!
+ Read More
Wow! Traag maar gestaag groeit het aantal. We zijn er natuurlijk nog niet. Wat er vooral nog meer moet gebeuren is 'delen'. Hoe meer dit bericht gedeeld wordt, hoe meer mensen we bereiken. En liefst 'openbaar' zodat je vrienden het ook kunnen delen. Lets do this!
+ Read More
En we zijn vertrokken! Alvast bedankt voor de eersten en dat er nog velen mogen volgen zodat we werkelijk een verschil kunnen maken. Denk eraan dat als je het bericht wil delen, wat trouwens ook echt veel hulp is, je dit openbaar zet. Dan kunnen jouw vrienden het ook delen enzoverder.

Groetjes,
Leentje
+ Read More
Read a Previous Update

€745 of €1,000 goal

Raised by 26 people in 12 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
€15
Adriaan Marck
11 months ago
LL
€20
Leen Lagrou
12 months ago
SM
€10
Sandra Moelants
12 months ago
LH
€20
Leen Huysmans
12 months ago
ES
€50
Elke Van Steendam
12 months ago
RP
€50
Roel Van de pol
12 months ago
ND
€10
Nele Dausy
12 months ago
KM
€30
kristien maris
12 months ago
JP
€10
Joni Praet
12 months ago
LC
€25
Lucienne Ceulemans
12 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.