Steun onze Thaise kinderen!

€12,500 goal

Campaign created 5 months ago
HELP ONZE THAISE KINDEREN, want elk kind heeft recht op de medische zorg en educatie die hij/zij nodig heeft. Een klein verschil maken, voor dat ene kind in ons eigen dorp – kleine stapjes voorwaarts – heeft een positief resultaat, levenslang voor dat ene kind en vele anderen in zijn/haar directe omgeving.

De Stichting Thai Child Development is in 2004 opgezet met als doel kinderen die buiten het Thaise systeem vallen -op het gebied van educatie en medische zorg te ondersteunen in hun ontwikkeling naar zelfredzaamheid. De stichting is actief in het midden Thailand in het bergdorpje Paksong in Chumporn provincie. Het werk wordt deels gefinancierd door donaties van particulieren in Nederland en deels door georganiseerde initiatieven in Thailand.

De stichting is lokaal constant bezig met het vergroten van de zelfredzaamheid en het verminderen van de afhankelijkheid van donateurs. Dit door middel van onder andere een ecologische boerderij, een kleine kunstnijverheidswinkel en het organiseren van vrijwilligersacties 12 maanden per jaar!

Soi35 Thai Food wil graag helpen, samen met jullie steun, om in 2018 verder te werken aan het professionaliseren van de zorgboerderij en de verkoop van producten. De beroepsopleidingen zullen stapsgewijs projectmatig worden geprofessionaliseerd.

● Biologische groente tuin
● Wasserette
● Zeep & shampoo productie
● Art-Eco winkel
● Restaurant 

www.thaichilddevelopment.org

32737252_15362186490_r.jpeg
+ Read More

€12,500 goal

Campaign created 5 months ago
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
No donations yet. Help launch this campaign and become the first donor.
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.