70
70
3

Renovatie door brand verwoeste woonboot

€2,275 of €5,000 goal

Raised by 72 people in 9 days
Created August 10, 2019
Vrienden
Nog even de planten water geven voor je gaat slapen en dan ontdekken dat je schuurtje in de brand staat.  Je schreeuwt zo hard als je kan BRAND, BRAND om je kinderen en man te waarschuwen. Voor je het weet grijpt het vuur om zich heen en zie je waar je zo hard voor gewerkt hebt in vlammen  opgaan.  Je probeert uit alle macht met de tuinslang het vuur te bestrijden en klimt op het dak met gevaar voor eigen leven en hoopt vanaf daar de rest van je huis te redden, maar de vlammen zijn al overgeslagen en je slaapkamer is één brandende fakkel. Je kinderen en de hond zijn het huis al uit gevlucht en bellen 112.  Je dochter ziet je op het dak staan en gilt uit angst dat je eraf moet komen.

Een schipper aan de andere kant ziet het vuur en draait zijn schip zodat hij  kan helpen blussen.  Haar man haast zich naar het schip en probeert vanaf het schip de rest van de woonboot nat te houden zodat niet de hele boot in vlammen opgaat. Dan arriveert de brandweer die het blussen overneemt. Met elkaar weten ze een gedeelte van de woonboot te redden van de vlammen. 
Maar dan, gedurende de dag wordt pas duidelijk wat de schade is.  Het hele huis moet leeg, overal is roet en waterschade. Spullen zijn niet meer schoon te krijgen en bruikbaar. Wat een mooie en gezellige vakantie had moet zijn eindigt in ellende. De droom van een mooie woonboot, jaren had werken...in één paar uur verwoest. Dit zijn mensen die altijd voor anderen klaar staan en keihard werken voor hun gezin.

Een complete stalen wand is verwoest en moet worden vervangen.   
Muren zijn zwaar beschadigd en moeten worden hersteld. Electra is door brand en water aangetast en moet volledig worden gecontroleerd en grotendeels vervangen. Plafonds zijn onherstelbaar beschadigd en moeten worden gesloopt en vervangen. Vloeren zijn doorweekt door het bluswater en zullen moeten worden vervangen. En dit is enkel nog maar een klein gedeelte van de enorme schade die de brand veroorzaakt heeft. Alles moet worden schoongemaakt en sommige spullen die er nog netjes uitzien ruiken naar rook en zijn niet meer schoon te krijgen.

Kijk rond in uw eigen huis en zie wat er allemaal staat. Bedenk dat alles, echt alles, onder het roet zit. Tot in de kleinste gaatjes, niets is ontsnapt aan die ellendige brand.  Waar je ook aan ruikt, alles stinkt naar rook en moet worden gereinigd. 

Om deze mensen een hart onder de riem te steken en op weg te helpen met de opbouw van hun droom zijn wij deze Crowd Funding begonnen.
Bedankt voor uw hulp.
+ Read More
Het herstellen is begonnen,de bewoners werken 24/7 door om hun huis weer bewoonbaar te krijgen.En krijgen daarbij hulp van veel lieve mensen die in hun eigen tijd en eigen geld alles op alles zetten om het gezin op weg te helpen.
Iedereen heel erg bedankt voor alle donaties die er tot nu toe al zijn binnen gekomen.Laten we nog even doorgaan om hun financieel een beetje te helpen.❤
+ Read More
Wat een mooi gebaar van alle mensen die hun willen helpen door ook financieel bij te dragen.Het doel hebt ik omhoog bijgesteld omdat ze al het geld wat mensen willen geven kunnen gebruiken voor herstel van hun woonboot.Aanschaf materialen en alles wat je maar kan bedenken wat in een huishouden hoort. Ze waren door emoties overmand na het horen van het bericht over de inzamelingsactie.Laten we met zijn allen zorgen dat zij met hun gezin weer een nieuwe start kunnen maken en weer wat geluk kennen.

Door omstandigheden was de woonboot nog niet verzekerd.Dit maakt het voor de betrokkenen extra zwaar.Vandaar deze aktie.
+ Read More
Read a Previous Update

€2,275 of €5,000 goal

Raised by 72 people in 9 days
Created August 10, 2019
Vrienden
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
KM
€25
Kees, Lia en Denise Meijer
22 hours ago
RV
€10
R Vermoen
1 day ago
NB
€75
Niet Belangrijk
1 day ago
JP
€20
Jolanda Paak
1 day ago
GZ
€25
Gerda en Leo van Zwienen
1 day ago
RK
€5
Ruben Kievit
2 days ago
EM
€100
Erik Mohr
2 days ago
SA
€5
Sandia Ammerti
3 days ago
MA
€70
Mevr Averink
4 days ago
MT
€20
Marjolein Van der Tweel
4 days ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.