Steun Gijs

1 379 € of 1 354 € goal

Raised by 113 people in 25 months
AH


Namens Gijs en mijzelf bedanken wij iedereen voor de grote steun en lieve berichten voor dit "verbeterproject". Binnen korte tijd hebben we
€ 1334,- opgehaald! Ontwikkelingen en updates over de zaak zullen we hier delen.

Wat gaat er gebeuren met het opgehaalde bedrag?
- Juridisch advies en onderzoek
- Eventuele proceskosten

Resterende donaties
Zullen wij onderbrengen bij een gepaste Stichting of Vereniging.

[NL] Alkmaar
- Omstreeks 20:00 loopt een onbekende man richting de jongeman met het rode hemd.

Hij start een kort, provocerend gesprek over de voet van de jongeman op de bank naast hem. Tijdens dit gesprek heeft de onbekende man zich niet geidentificeerd als politieagent. De situatie hierna ziet u op deze videobeelden.

De jongeman (Gijs) geeft meerdere malen zijn fout toe dat het niet hoort een voet op een lege stoel te plaatsen. De verbalisanten reageren hier echter niet op en behandelen Gijs vervolgens op een danig akelige manier die ik onacceptabel vind.

Gijs vroeg mij hoe het exact in zijn werk gaat bij het procederen tegen deze boete. Ik stelde voor om hem te helpen procederen tegen de boete én aanpak van de agenten. Bent U het ook eens dat deze situatie onacceptabel is, dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken!

+ Read More
Update 1
Posted by Amrit Hoeba
24 months ago
   Share
Namens Gijs en mijzelf bedanken wij iedereen voor de grote steun en lieve berichten voor dit "verbeterproject". Binnen korte tijd hebben we
€1334,- opgehaald! Hiervan gaat €138,87 (ca 10%) aan heffingen naar Gofundme. Op www.gofundme.com/contact lees je hier meer over. Ontwikkelingen en updates over de zaak zullen we hier delen.

Wat gaat er gebeuren met het opgehaalde bedrag?
- Juridisch advies en onderzoek
- Eventuele proceskosten

Resterende donaties zullen wij onderbrengen bij een gepaste Stichting of Vereniging.

Selectie van de nieuwsartikelen:
http://nos.nl/op3/artikel/2022159-treinpassagier-zamelt-geld-in-voor-boete-medereiziger.html

http://www.spitsnieuws.nl/binnenland/2015/02/video-undercoveragentjes-pesten-treinreiziger
+ Read More

1 379 € of 1 354 € goal

Raised by 113 people in 25 months
Created February 26, 2015
AH
Amrit Hoeba  
EH
20 €
Eduard Hoenkamp
3 months ago

1. Ik zie deze lui zich nergens legitimeren. Ik zou denken dat dit een clubje niet al te snuggere en bovendien machtswellustige jongelui is dat er (gehuld in soort slaapzakken) schik in heeft een nietsvermoedende burger te initimideren. 2. het is er nu te laat voor, maar de zittende persoon had ze gezamelijk moeten arresteren (burgerarrest art. 53 WvS) wegens lastig vallen, dreiging met geweld, initimidatie, afpersing (van 90 euro) etc. 3. Ik doneer graag om een gespecialiseerde jurist dit preciezer te laten formuleren dan hierboven. Ben benieuwd op basis van welk strafbaar feit de boete wordt opgelegd, en vooral hoe hier opzet kan worden bewezen. Ik doe graag mee aan een actie om bijv. met alle donateurs gezamelijk een treinreis te maken waar ieder met de voeten op de bank gaat zitten (dan rustig traject uitzoeken zodat er plaats genoeg is en men niet kan terugvallen op lastig vallen andere reizigers, die overigens geen plaatsbewijs maar een vervoersbewijs hebben).

5 €
Anonymous
19 months ago
JF
10 €
John FRanck
24 months ago

ATTACK!

VB
10 €
Vincent Berendsen
24 months ago
LD
20 €
linda dobbinga
25 months ago

dit is onvoorstelbaar machtsvertoon. ik begrijp niet dat deze heer zo kalm bleef als je zo gekleinneert wordt door een paar van die losers die betaald worden om ons te beschermen. ze moeten is zo'n grote mond hebben tegen die sukkels die stelen of ergere ding doen maar dat durven ze niet. mijn complimenten ik had me niet zo goed kunnen houden, het siert je dat je zo'n rustig mens bent. Ik hoop dat ze alle 3 ontslagen worden en dan een traject in moeten " hoe ga ik met mijn medemens om" ook hoop ik dat mijn bijdrage zal helpen om Nederland te verschonen van zulke machtswellustige gasten. gelukkig is het gefilmd want anders had niemand het geloofd en dat zou ik me voor kunnen stellen als je die niet ziet maar alleen hoort

10 €
Anonymous
25 months ago
MZ
5 €
mirjam zijlstra
25 months ago
JB
10 €
Jerom van Beuzekom
25 months ago
LA
10 €
Lucas Adriaanse
25 months ago

Schandelijk en tegelijkertijd prachtig sneu gedrag van deze twee mannetjes en het hitsige meisje. Ik hoop dat er nog veel meer mensen snel de camerafunctie van hun telefoon gebruiken, zodra ze dit drietal óf de 'hoofd-agent' herkennen. Dictatoriaal under-cover-gedrag mag ...... maar dan ook wel ermee op YouTube !!! Dit soort dwaas gedrag wordt dan no-cover-gedrag. Succes Hoeba en vooral Gijs !

5 €
Anonymous
25 months ago
or
Or, use your email…
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a 5 € donation can help!
Donate Now

Pledge now, give later.

Pledge Now
You won't be charged for this pledge. We'll let Amrit know that you have pledged support.
Thank you!
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.