Jong gezin verliest alles na woningbrand

€1,205 of €10,000 goal

Raised by 33 people in 4 months
Mijn naam is Joeri en namens mijn vriendin Meagan en onze kleine meid van bijna 4 maanden schrijf ik dit met pijn in m’n hart. 

Afgelopen zaterdag 23/02 op zondag nacht 24/02 om 04:30 is Meagan wakker geworden van een brandlucht en een knetterend geluid. Toen ze het gordijn opzij trok wat voor haar slaapkamer hing zag ze dat de volledige woning onder de rook hing en er brand was ontstaan bij een deurpost één meter verderop van de slaapkamer. Heel alert mij wakker gemaakt en snel actie ondernomen. Een zee van vlammen zagen we ontstaan in de hal, onze kleine meid lag in de kinderwagen te slapen zo’n twee meter verderop waar het vuur aan het ontwikkelen was. Na een leuke avond bij een goede kennis van ons gehad te hebben is ze in slaap gedut. Met de gedachte dat ze wakker zou worden als we haar in d’r bedje zouden leggen hebben we haar in de kinderwagen laten liggen en met een half luisterend oor zijn we gaan slapen. Tot het punt dat Meagan erg alert wakker werd. 

In een mum van tijd de kleine zo snel mogelijk buiten gevaar gebracht en gezorgd dat haar niks kon overkomen. Ik heb nog een poging tot blussen gedaan maar dit was helaas al te laat. Meagan gewaarschuwd om de brandweer te bellen, terwijl ik de belangrijke spullen die te redden vielen, bij elkaar probeerde te verzamelen. Maar het plafond begon al af te bladeren terwijl de vlammen zich alleen maar uitbreidde en zich aan het verspreiden waren over het plafond, ik heb niks meer kunnen redden voor onze kleine.. Ik moest het pand verlaten terwijl ik al onze dierbaren spullen nog zag liggen. 

De brandweer was er ontzettend snel en hebben er alles aan gedaan om Meagan’s woning te redden. Dit was gelukkig erg snel gebeurd maar doordat de brand in een kabelgoot was ontstaan moest er een muur uit worden gebroken, hierin is later asbest aangetroffen. Dit heeft zich in de volledige woning verspreid en zijn al onze door de brandweer geredde spullen besmet. De concentratie is dusdanig hoog dat er niks gered kan worden. Echter heeft de asbest ook ons leven gered. Als dit niet in de muren had gezeten hadden we het niet na kunnen vertellen.

Binnen één nacht zijn we alles kwijt geraakt waar we zoveel tijd en energie in hebben gestoken de afgelopen 8 maanden om alles bij elkaar te sparen om te zorgen dat onze kleine meid alles had om haar leventje te beginnen en wij als gezin een start konden maken.

“Edit: Meagan was niet verzekerd doordat dit een tijdelijke woonruimte was en hier niet de prioriteit lag door vele ziekenhuis bezoeken tijdens de zwangerschap. De periode na de bevalling was ook nogal stressvol en moest er veel geregeld worden en is dit erbij ingeschoten.”

Normaal gezien zou ik nooit om hulp vragen maar ik zie geen andere optie meer... 

Het artikel uit het AD
Het artikel van RTV Utrecht
+ Read More

€1,205 of €10,000 goal

Raised by 33 people in 4 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
€10
Anonymous
3 months ago
€10
Raymond Meijer
3 months ago
HB
€10
Herman De Bruijn
3 months ago
LH
€50
Lars Heesbeen
4 months ago
RB
€30
Rogier Barberien
4 months ago
SR
€30
Senur Rasoulpour
4 months ago
KH
€10
Kiefes Hoetamakie
4 months ago
KH
€10
Kylian Hendrix
4 months ago
SH
€5
Sonny van den Heuvel
4 months ago
JD
€20
Jurriën Dijst
4 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.