27
27
2

HelpOllie!

€930 of €4,000 goal

Raised by 27 people in 6 months
28458698_15222604690_r.jpegLieve lieve vrienden, familie en andere dierenliefhebbers

Het ergste wat je als honden eigenaar/liefhebber kan over komen is bij ons gebeurd.... Op Dinsdag 13 maart 2018, ben ik met Ollie onze Welsh corgi cardigan van 6 jaar en in de bloei van zijn leven naar de Dierenarts gegaan omdat hij hoofdpijn had op een bepaalde plekje op zijn hoofd.  Ik verwachte eigenlijk gewoon dat hij zich gestoten had of een verkoudheid etc. Er is toen bij Dierenkliniek AniCura in Eersel een foto gemaakt, en er viel een stilte bij het bekijken van de foto, er bleek een verdacht plekje op zijn schedel te zitten.  Shit shit shit, hoe kan dat nou zo'n gezonde jonge hond! We zijn toen doorgestuurd voor een CT- scan, dit kon bij dierenziekenhuis AniCura in  Dordrecht (106 km van ons huisadres vandaan) waar de neuroloog/dierenarts  Kenny Bossens ons heeft geholpen, hij had geen goed nieuws na de CT-scan.. een tumor/gezwel in het hoofd van ons liefhebbende alles, onze schat en ook voor vele wel bekend als ons hondenkind!!
Er is direct een biopt genomen, deze uitslag komt over een dag of 5 bij ons binnen. Wachtend in alle onzekerheid, maar Kenny voorspelde al min of meer het slechte nieuws dat we zeker rekening moesten houden met Kanker, Het vreemde is dat Ollie super vrolijk, actief, enthousiast is en wij ons dit amper voor konden stellen. Totdat de uitslag van het biopt binnen is deze vreselijke ziekte werd bevestigd...Je wereld stort gewoon compleet in, dit verwacht je niet van een jonge hond in top conditie.
Door Kenny Bossens zijn we doorgestuurd naar Anicura dierenziekenhuis Terneuzen  (126 km van ons huisadres vandaan) die bekend staan op het gebied van de Oncologie. En Vandaag hebben wij daar Oncologisch Dierenarts Lotte Beirens mogen ontmoeten, zij vertelde ons dat het om een plaveiselcel tumor gaat, deze tumor is traag groeiend maar zeer kwaadaardig. Het behandel plan word uitgebreid doorgenomen. En we gaan het doen! We gaan het gewoon doen! Wij gaan de strijd tegen deze vreselijke ziekte aan en hopen dat door middel van deze behandelingen wij nog lang mogen genieten van mijn allergrootste kleine vriend op korte pootjes!
De behandeling zal als volgt gaan; we zijn vandaag al gestart met chemo, deze behandeling zal zich om de 3 weken herhalen(Terneuzen), daarna word er gestart met bestraling en dan eventueel nog met een chirurgische ingreep, maar dat word later bekeken.
Maaaar je voelt de bui al hangen, dit kost geld veel geld en daar heb ik jullie hulp bij nodig. Ik vraag niet snel om hulp dat weten de mensen die mij kennen, maar mocht je ons willen steunen in dit zware proces en positief mee vooruit willen denken steun ons met een bijdrage of door dit bericht actief te delen op social media! Of allebei ;-) Ik kan mijn vriendje echt niet missen!! Liefs Eva 28458698_15212929090_r.jpeg28458698_15212928360_r.jpeg
+ Read More
Na onze second opinion van afgelopen dinsdag 15 mei in Utrecht bij Maurice Zandvliet. Er is opnieuw een scan gemaakt, gelukkig geen uitzaaijingen...zo fijn!! Helaas is wel de tumor gegroeid. Dit ondanks de chemo behandelingen. Daardoor is besloten om met de chemo behandelingen te stoppen omdat dit te weinig effect heeft gehad. Nu is het overlegd in de maatschap van oncologische dierenartsen en de neuro chirurgen uit Utrecht en hebben we groen licht tot opereren. Een akelig idee voor onze kleine man.. maar ik heb vertrouwen in de kunde en kennis van alle gespecialiseerde mensen daar!! We gaan er gewoon voor! Ollie is in topconditie en je merkt er gelukkig niet veel van dat jij zoiets akeligs mankeert. Zouden jullie de crowd funding nogmaals willen delen? Delen = superlief!!
+ Read More
☘Ollie heeft vandaag weer een chemokuur gekregen mede dankzij jullie allemaal!! Nogmaals heel erg bedankt. Het gaat heel erg goed met hem, en hij is zoo braaf tijdens de onderzoeken en de behandelingen, de tumor is al wat kleiner geworden!! Nu is hij vooral heel erg moe,en kan hij lekker uitrusten! ☘
+ Read More
Twee chemotherapie behandelingen heb ik gewoon al bij elkaar!! Zo lief van iedereen!! Echt geweldig!! #helpOllie!
+ Read More
Read a Previous Update

€930 of €4,000 goal

Raised by 27 people in 6 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
€125
Anonymous
5 months ago
BM
€10
Brenda Meelker
5 months ago
LP
€25
Loes Peters
5 months ago
€25
Anonymous
6 months ago
€15
Anonymous
6 months ago
HM
€50
Harma Muller
6 months ago
LM
€25
Lotje Meijer
6 months ago
JV
€10
Jeanne-Martine de Vries
6 months ago
MB
€10
Monique van den Borne
6 months ago
MB
€20
Marjolijn Blokland
6 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.