7

Johan's Stop Narcisme Mission Fund

€3,780 goal

Campaign created 8 months ago
Ik ben een onafhankelijk schrijver over narcisme . Ervaringsverhalen schrijven over narcisme vind ik belangrijk en wil dat zo houden, ondanks dat ikzelf een invalide ben.  In de komende maanden wil ik verder voor Nederlandstaligen het bewustzijn rond narcisme aanwakkeren door mijn teksten.
Ik vind het belangrijk om zelfcensuur te vermijden. Ik ben geen psychiater, psycholoog of therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme.  Er zijn voor mijn lezers vind ik het belangrijkste. 

Reacties van lezers via mijn website en Facebook acht ik essentieel, maar meestal willen mijn lezers discreet blijven gezien het "narcisme" onderwerp.
Daarom dat ik hen vraag me een persoonlijke boodschap te sturen voor een gratis brainstorm-sessie of om hen even te ontstressen als ze me bevrienden op sociale media.
Deze mensen wachten dikwijls maanden vooraleer ze therapie kunnen ontvangen of kunnen die kosten niet betalen. Vandaar dat een regelmatig ondersteunend gesprek van enorm belang voor hen is en hen te wijzen om de mogelijkheden van de hulpverlening 
Uw donatie gebruik ik zal om mijn maandelijkse publicatie kosten te betalen en promotie te kunnen voeren vanaf 2018 in de sociale media  in Facebook en Instagram. 

Door studie in dit medium kan ik een professioneel niveau handhaven, vormelijk én inhoudelijk, en werk daar dagelijks een aantal uren aan.
Dagelijks wil ik een nieuwe tekst plaatsen en 5 gesprekken kunnen voeren.

Vindt u mijn teksten het lezen waard? Bevatten ze voor u verrassende inzichten over narcisme? Wil u deze pen van wat inkt voorzien?  Het betekent dat verschillende alleenstaanden, waar meestal kinderen zijn, ondersteuning krijgen in de moeilijke periode waar ze  contact hebben met een vermoelijke narcist. 

Meestal helpen de gesprekken om de kans te verkleinen op depressie en/of slachtoffer syndromen door hen te wijzen op de mogelijke hulpverlening, en is de aanwezigheid van iemand die naar hen luistert een grote verlichting.  Erkenning en herkenning is essentieel voor slachtoffers van misbruik.

Als je het met me eens bent dan is steunen van mijn missie belangrijk om ze verder te kunnen uitbreiden. Daarvoor ben ik u enorm erkentelijk.

Johan Persyn
+ Read More
Hoewel het voor sommigen die nog met een narcist leven erg complex kan zijn om zich uit hun gevangenis te bevrijden. Hun GSM wordt gehackt. Ze hebben geen vrienden meer. Ze worden gestalkt. Het vergt allemaal een zeker moed. Ook om een gesprek te beginnen over het misbruik dat je hebt meegemaakt of nog meemaakt dien je een beslissing te nemen. Wat ga je zeggen tegen je huisarts? Ga je naar de politie stappen? Ga je om hulp vragen van een therapeut of coach? meer op https://narcisme.blog
+ Read More

€3,780 goal

Campaign created 8 months ago
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
No donations yet. Help launch this campaign and become the first donor.
or
Or, use your email…
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.