Zichtvaart roeit 100km voor Stichting Rowing Blind

Lieve familie, vrienden en kennissen,

Wij zijn Zichtvaart! Onze ploeg bestaat voor de helft uit roeiers met een visuele beperking (Ysbrand, Daphne, Julie en Isis) en voor de helft uit enthousiaste roeimaatjes en stuur van de K.S.R.V. Njord (Cees, Pieter, Marilou, Sophie en Ariane). Wij zullen op 31 mei 100km roeien tijdens de Ringvaart Regatta.

Afgelopen jaren heeft Njord samengewerkt met Stichting Rowing Blind om de roeisport toegankelijk te maken voor mensen met een visuele beperking. Want roeien is met uitstek geschikt voor slechtzienden en blinden, doordat het veelal gaat over het gevoel van de boot. 

Op deze manier is ook onze ploeg ontstaan. En we wilden graag nog een stapje verder gaan: deelnemen aan de Ringvaart - dat is toch wel een beetje de Mount Everest van het Nederlandsche roeien - in een 8 nog wel!

Vanaf februari zijn we flink aan het trainen, weer of geen weer, licht of schemerdonker, in de boot of op de ergometer, om onszelf fysiek en mentaal klaar te stomen. 

We hebben een mooi doel waarvoor we strijden: zo veel mogelijk geld ophalen voor Stichting Rowing Blind. Zodat nog meer blinden en slechtzienden kennis kunnen maken met roeien en hopelijk net zo enthousiast worden voor de roeisport als wij!

Steun je ons? Doneer dan nu via de link!

Je kunt ons volgen op instagram! @zichtvaart

Veel liefs
Become the first supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

See all

Organizer

Zichtvaart Njord
Organizer
Leiden

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.