Fondacioni Labinot Tahiri

Fondacioni 'Labinot Tahiri' është shoqate bamirëse për nevojtarët në gjitha trojet shqiptare. Aktivetet e shoqates janë: Pako ushqimore; Pako me veshje Bursa për stutendët Ndërtimi i shtëpive apo blerja e apartamentëve për familjet nevojtare;si sëmundja e leukemisë! Ndihmë për pacientë të sëmure me diagnoza të ndryshme! Lobon per ti ndihmuar familjet me raste sociale dhe te semure. Fondacioni [Labinot Tahiri] ka ber shum ndryshime ne jeten e njerzve per nevojat e tyre per jet! Ka ndihmuar me shum se 100 raste femijsh nga semundjet e ndryshme, por mes shumti me rastet e leukemis! 1. ndertimin e me shum se 100 shtepia! 2. bursa per shum student 3. ndihma gjat vrshimeve ne Tetov, Shkoder e Shkup! 4. ndihma gjat kohs se termetit ne Shqipri! 5. ka ndihmuar kur ishte ne djegeje Kisha Notredame ne Franc! 6. ka ndihmur te gjitha komunitetet! Egziston si person qe 20 vite i cili me iniciativat e tij ka pasur shum suksese! Dhe shum te tjera raste! Synon qe te inicoj rreth nje ndertimi te Spitalit per semundjen e leukemis ne Kosove dhe shum raste te tjera.

https://02press.com/labi-qe-nga-mengjesi-po-kerkon-para-ne-rruge-per-ardit-gashin-kaq-para-kane-mbledhur/
https://youtu.be/KYdMgwns_gU
https://m.youtube.com/watch?v=15RnnGDdU18
https://youtu.be/XGYcTtBZNqc
https://m.youtube.com/watch?v=k3tYz_Q6vgo

Donations

 • Endrit Musliu 
  • €10 
  • 22 d

Organizer

Saranda Tahiri Derguti 
Organizer
Mühlheim am Main, Hessen, Deutschland

 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more