Main fundraiser photo

Sportcomplex voor straatkinderen in Pushkar!

Donation protected
Over een maand is het zover. Samen met vijf anderen ga ik naar Pushkar (India) om daar te helpen met het realiseren van een sportcomplex voor The Blue House Project. The Blue House Project is een organisatie die is opgericht om arme gezinnen, die in tenten in de woestijn van Pushkar leven, een beter bestaan te geven. Inmiddels krijgen meer dan 70 straatkinderen onderwijs, iets wat zonder de steun van dit project nooit was gelukt. Ook wordt gezorgd voor ondersteuning bij het verkrijgen van eten, water, en andere eerste levensbehoeften. Daarnaast zijn er initiatieven om de werkgelegenheid voor de ouders te vergroten, zodat zij steeds meer voor zichzelf en hun kinderen kunnen zorgen. Alle achtergrondinformatie staat op https://www.bluehousepushkar.org
 
 
 
 
The Blue House Project is opgericht en wordt gerund door de Nederlandse studente Jaïra Sona Chin en zij werkt daarbij samen met Pushkar-inwoners uit de arme gemeenschap zelf. Ik heb Jaïra al een aantal keer ontmoet en vind het heel bijzonder wat zij allemaal mogelijk maakt voor de mensen in Pushkar. Ik ben er dus stiekem best trots op dat ik daar zelf een bijdrage aan kan leveren.
 
 
 
 
Om de kinderen van de arme gezinnen een plek te geven om te kunnen spelen, te sporten en met elkaar een fijne tijd te hebben, zou het geweldig zijn als zij een sportveld zouden hebben. Het hele jaar door heb ik met vijf andere studenten allerlei acties opgezet en geld ingezameld om dit mogelijk te maken. Het geld is bijna bij elkaar! Over een maand gaan wij naar India toe om bij de aanleg te helpen. We nemen spullen vanuit Nederland mee die de mensen daar goed kunnen gebruiken en zullen als we daar zijn het sportpark openen.
 
We hebben al veel geld ingezameld, maar we zijn er nog niet. Wil jij ons helpen om het budget helemaal bij elkaar te brengen? Doneer dan nu. Elk bedrag is welkom!


Liefs,
Noor
 

Organizer

Noor Niezen
Organizer
Amsterdam

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee