Help Trauma & Dissociatie een stichting te worden

(DANKJULLIEWEL! WE GAAN AAN DE SLAG, DIT KAN EVEN DUREN!!!)

We willen heel graag ons inschrijven bij de KVK om een officiële stichting te worden, maar het verkrijgen van een ANBI-status is helaas verre van gratis. Zou je ons willen helpen om dit doel te bereiken?
Edit: streef bedrag aangepast ivm belasting die we moeten betalen over de inkomsten van de GoFundMe, wil je een mooie button van het hart van T&D? doneer dan 5 euro (voor lotgenoten) en 10 euro minimaal (voor hulpverleners & naasten) en we sturen er eentje toe! :))
Als oprichters en moderatoren van Trauma & Dissociatie (zie www.traumaendissociatie.nl voor meer info) doen we het onderhoud vanuit alle liefde in ons hart. En met warmte en geborgenheid voor iedere lotgenoot in onze server. We willen de server zo'n veilig mogelijke plek houden en zetten ons 24/7 in voor de Server en de organisatie er omheen. Dit doen we vanuit hoeveel wij geven om het doel om het stigma en de misstanden rondom DIS/AGDS en CPTSS te doorbreken.
Echter het onderhoud van de website, discordserver en het drukken van flyers inclusief het abonnement voor de QR-code waarmee we veel lotgenoten, naasten en hulpverleners kunnen bereiken en ondersteunen, is helaas niet gratis en komt deels maandelijks terug. Dat is niet erg, en we betalen dit met liefde uit eigen zak. Dit is tevens eigenlijk de enige reden voor deze vraag om steun.

Veel liefs,
Het team van
Trauma & Dissociatie DIS/AGDS, CPTSS - Lotgenoten, hulpverleners & naasten.

Organizer

Lauren C
Organizer
Hilversum

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.