Terug naar huis en de wereld beter maken!

Wil jij ons helpen naar huis te gaan?

Na ruim 2 jaar gestrand te zijn in Nederland en veel op ons bordje te hebben gehad kan ik niet anders dan luisteren naar mijn hart, en de harten van mijn 3 kinderen. We woonden voor we terug kwamen naar Nederland al 3 jaar in het mooie en fijne Zuid Afrika. Voor ons duidelijk ons thuis. We voelden ons daar heerlijk en veilig, en hadden een groot netwerk om ons heen. De kinderen gingen naar school, en doordat zakelijk bij mijn inmiddels ex-man alles anders liep dan verwacht was ik inmiddels voor mezelf begonnen met een AirBNB. De schuur omgetoverd tot een leuk vakantiehuisje, door mijn grote netwerk diverse dagtrips in de portefeuille, en de wereld lag voor me! Genoten van de mensen van overal die heerlijk bij ons een start maakten voor hun verdere reis door het mooie Zuid Afrika, maar ook de weekenden die vol zaten met mensen die gewoon een weekend rust zochten! Inmiddels besloot ik wat extra werk te gaan doen voor een reisbureau met de focus op Zuidelijk Afrika. African Hideaways. Tot op heden heb ik dit vol kunnen houden, me bezig houden met hetgeen in het liefste doe. Mensen laten genieten van de mooiste plek ter wereld!

Ruim 2 jaar geleden moesten wij plotseling Zuid Afrika verlaten doordat er iets fout ging in de aanvraag van de nieuwe visums van de kinderen. We vertrokken en kwamen terug in Nederland. Al heel snel wisten we dat we dat nooit hadden moeten doen, en dus vroegen we al snel onze visums opnieuw aan in Nederland. En op 3 maart 2020 kregen we deze visums ook! We konden terug naar huis! Terug naar Zuid Afrika!
En toen was daar COVID-19.
Dat heeft meer kapot gemaakt dan we ooit hadden kunnen denken.

In de afgelopen 2 jaar besloot mijn ex te gaan werken in Zwitserland om een buffer op te bouwen voor als Covid voorbij was. Dit duurde en duurde, reizen lukte niet waardoor hij veel weg was, en een jaar geleden koos hij voor een nieuw leven in Zwitserland. Zonder zijn gezin. Zijn keus, zijn verlies hebben wij ons leven weer opgepakt en zijn we met goede moed doorgegaan met ons leven.
En toch voelen we ons niet thuis in Nederland… Het blijft vechten, elke dag weer. De kinderen willen naar huis, naar de plek waar ze zich fijn voelen. In december besloot ik vliegtickets te kopen om te gaan voelen hoe het is om in Zuid Afrika te zijn met zijn vieren. Daar werd extreem duidelijk wat ik moet doen! Ik moet terug…
We hebben een huis bezocht waar we kunnen wonen en ik met een kleine aanpassing de airbnb weer kan doorstarten. Inmiddels heb ik mijn eigen travelagency opgestart, en wil ik dat vanaf daar oppakken. Ik weet dat ik daar een succes van kan maken!
Om zo snel mogelijk een inkomen te genereren kan ik een partyshop beginnen bij een vriendin van mij haar “venue” van daaruit kan ik ook kinderfeestjes organiseren bij de venue. En het taarten maken weer oppakken zoals ik jaren hier in Nederland gedaan heb. Taarten op bestelling en workshops voor jong en oud. Er zijn zoveel mogelijkheden, alleen mis ik de financiële middelen.

In het convenant bij de scheiding is bepaald dat Mijn ex mij zou moeten helpen met een startup. Hij heeft volgehouden dit te doen tot 2 weken geleden hij met de mededeling kwam dat hij niks kan doen. Hij heeft niks. Helaas woont hij in Zwitserland en sta ik met mijn rug tegen de muur.

Daar kwam het besluit dat ik het zelf ga doen!
Op zoek naar een investeerder, op zoek naar iemand die in mij geloofd! Op zoek naar iemand waar ik een goede afspraak mee kan maken. Ik zorg voor geweldige vakanties en verblijven/ fikse kortingen op reizen in Zuidelijk Afrika. En ga zorgen voor succes samen met de kinderen.
Het hoeft niet 1 persoon te zijn, het kunnen ook meerdere personen zijn.
Ik heb voor de verhuizing en voor de startup ongeveer €15.000 nodig. Voor mij heel veel geld, voor een ander wellicht een leuke investering!
Wij zijn er helemaal klaar voor! We moeten eind April onze woning uit, en willen dan eigenlijk in het vliegtuig stappen…

Ben jij of ken jij iemand die ons zou willen helpen? Neem dan contact met me op! Ik kan nog veel meer vertellen, en ga graag een gesprek aan… Deel graag mijn enthousiasme en leg het graag uitgebreider uit met een kop koffie of thee.


Warme groet,
Mirjam, Zoë, Perrin en Maylin
0031(0)616290690

Organizer

Mirjam Van Otterlo
Organizer
Malden

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.