Support Albanian Rugby League National Team

[Teksti Shqip dhe video shih më poshtë][Video see below]

ENGLISH:
Rugby League is not a typical sports one would associate to Albania. The Albanian Rugby League Federation (ARLF) has taken on to change this. For the last 5 years the foundation has been laid. Multiple clubs have been found across cities in Albania, a regional competition has been put in place, friendlies in neighboring countries but most importantly: the player base and the public interest are growing.

ARLF has achieved Observer status within the European Rugby League Federation, the first step of the journey to become a full member.
 
Albania has also recently secured a collaborative partnership with Hull Dockers RFC, one of the oldest clubs in England. Among other areas of support, the national coaching staff of Albania comprises of Hull Coaches, who will help Albania to get to the next level.
 
ARLF is now aiming to be listed on the world ranking, gain international experience and climb the ladder. The first ranked game is set to be against Turkey later this year. 
The coaching team has gotten in contact with domestic players and players across all Europe to select the first national squad to represent Albania on the pitch.
 
ARLF has selected a supplier from England and is now seeking 3000 Euro to fund the high quality national team gear including the national jersey.
Support us to represent our country on the international stage and grow our sport. Any amount is highly appreciated.
 
ARLF is open to corporate sponsorship. Get in contact with us if you are interested to hear more about different sponsoring possibilities.
 
For more information about Albania Rugby League follow us on:
 
------------------------------------------------------------
SHQIP:
Rugby League nuk është një sport tipik që shoqërohej me Shqipërinë.  Shqipëria Regbi  Ligë (SHRL) ka marrë përsipër ta ndryshojë këtë.  Në 5 vitet e fundit themeli është hedhur.  Klube të shumëfishta janë krijuar në të gjithë qytetet e Shqipërisë, pjesëmarrje në kompeticionet rajonale, miqësore në vendet fqinje, por më e rëndësishmja: baza e lojtarëve dhe interesi publik po rriten.
 
SHRL ka  statusin e Vëzhguesit nga Federata Europiane Regbi Ligës (European Rugby League)si dhe Federata Ndërkombëtare  Regbi Ligës ( International Rugby League) hapi i parë për t'u bërë një anëtar i plotë. 
 
Shqipëria së fundmi ka siguruar një partneritet bashkëpunues me Hull Dockers RFC, një nga klubet më të vjetra në Angli.  Ndër fushat e tjera të mbështetjes, stafi kombëtar i trainimit në Shqipëri përbëhet nga trajnerë të Hull (Mretëria e Bashkuar) të cilët do të ndihmojnë Shqipërinë për të kaluar në nivelin tjetër. 
 
SHRL tani synon të renditet në renditjen botërore, të fitojë përvojë ndërkombëtare dhe të ngjisë shkallët.  Ndeshja e parë e renditur do të jetë kundër Turqisë më vonë këtë vit. 
Ekipi i trajnerëve ka marrë kontakte me lojtarët dhe lojtarët vendas në të gjithë Evropën për të zgjedhur skuadrën e parë kombëtare që përfaqëson Shqipërinë në fushë, në të parën ndeshje ndërkombëtare zyrtare.
 
SHRL ka arritur një bashkëpunim me një firm nga Anglia dhe tani po kërkon 3000 Euro për të financuar veshjet e ekipit kombëtar me cilësi të lartë duke përfshirë fanellën e kombëtares.
Na mbështesni për të përfaqësuar vendin tonë në skenën ndërkombëtare dhe për të rritur sportin tonë.  Çdo shumë vlerësohet shumë.
 
SHRL është e hapur për sponsorizimin e korporatave.  Kontaktoni me ne nëse jeni të interesuar të dëgjoni më shumë rreth mundësive të ndryshme të sponsorizimit.
 
Për më shumë informacion rreth Albania Rugby League na ndiqni në: 
 
Instagram : Albania_Rugby_League 
Facebook : Albania Rugby League 
Twitter : @AlbaniaRL
 
57627693_1623186799395048_updates.jpg

Donations

 • Damien DeLaura 
  • CHF250 
  • 11 d
 • David Collova 
  • CHF50 
  • 1 mo
 • Jennie Ilir 
  • CHF20 
  • 1 mo
 • Ogulcan Satiroglu 
  • CHF100 
  • 1 mo
 • Adam Vernon 
  • CHF100 
  • 1 mo
See all

Organizer

Ardian Beqiri 
Organizer
Zürich
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more