STUDENTEN SHORTFILM IN CORONA TIJD

Hallo! Ik ben Pierre Simon Thomas, 22 jaar en student aan het GLU. Ik ben tweedejaars student "animatie en audiovisuele vormgeving" maar omdat mensen dat altijd verwarren met andere dingen zeg ik wat ik simpelweg ben. Filmstudent." Op mijn opleiding leer ik alles over filmmaken, commercieel voor bedrijven, creatief maar ook visual effects en 3D design. 

In het tweede jaar hebben wij een cool vak genaamd: "keuze" hierin mogen we een richting in kiezen. Met mijn passie voor film/tv heb ik daarom "fictie" gekozen. Ik heb een volledig jaar de tijd om een short film te maken van +/- 15 min.

Als kind droomde ik ervan om films te mogen maken, projecten te mogen regisseren maar ook mijn eigen projecten te schrijven! Met jarenlange ervaring op het toneel in musicals heb ik de kunst al mogen en gespeeld zien worden. Nu heb ik de kans om het ook echt te mogen schrijven, filmen en regisseren! Als ambitieus persoon heb ik natuurlijk best daar al een plan voor klaarliggen.

Het verhaal zal zich afspelen in 1920/1930 in bekende "film noir" stijl ook wel te vinden als "zwart/wit films." Deze short film zal gesproken worden in het Nederlands maar een buitenlandse esthetiek hebben. Gefilmd met professionele apparatuur uit deze tijden maar wel... In zwart wit.*

Hoewel de crisis op dit moment anno 2020 mij op financiële gebieden heeft belemmerd om geld te  investeren in dit project, vraag ik de liefhebber van de creatieve sector! Film, TV, geluid... Noem het maar op! Ook de musical sector, theater spreek ik aan! Gezien ik dit project wat ik in gedachten heb eer aan wil doen. Maar ook, de  (gediplomeerde professionele) acteurs/actrices die meespelen, de crew en de fantastische AV apparatuur die we vanuit onze school al mogen gebruiken (Black magic camera's) Vraag ik jullie hulp om mij financieel te steunen in dit project!*

*Ook heb ik natuurlijk geïnformeerd of ik in aanmerking kan komen binnen financiële ondersteuning voor dit project op school of bij andere subsidies, helaas is dit niet mogelijk...

Wat ik u wel kan bieden, is bij elke donatie een "credit" op de aftiteling als dank voor u hulp! En natuurlijk ben ik bereid wat extra's terug te doen door een bedankje naar u op te sturen, persoonlijk! Ook zal ik een Instagram bij gaan houden van dit project waar u mee kan kijken achter de schermen van dit spannende project!

*De planning is om met 4/5 maanden max. te kunnen filmen als alles goed gaat en er geen maatregelen vanuit de overheid zijn die dit kunnen verbieden.

Dit project bestaat o.a. met (afgestudeerde) studenten van de opleidingen:
"Crossmedia" en "Animatie en audiovisuele vormgeving" van GLU
"Styling, interieur en vormgeving" van Nimeto Utrecht
"Musical performers" van de Nederlandse Musical Academie
en meer zullen er volgen...

Ik vraag u om in mij te geloven...
Daarmee zal ik u namelijk niet teleurstellen.

Hartelijk dank voor uw tijd en aandacht!

Pierre Simon Thomas
  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more